Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

Gość UnityMitford

Rekomendowane odpowiedzi

już jej to tłumaczyłem, ale potrzeba masochistycznej przyjemności sprowadzania się do cytuje "gówna" póki co wygrywa. :bezradny:

Dawne ja kiedyś

I carlos.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem zastanawia mnie tendencja (nie mówię tu ściśle o Aurorce ) do narzekania nt swojego wyglądu przy jednoczesnym rozsyłaniu swoich zdjęć obcym ludziom. Czy to chodzi o usłyszenie "nie, nie jesteś brzydka" czy o utwierdzenie się w tym przekonaniu? Nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Ty to już w ogóle przesadzales ze swoim wyglądem i te głupie teksty na swój temat :silence:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to fascynujące, jak ludzka psychika jest w stanie wykreować wizerunek swojej osoby w sposób mega autodestrykcyjno-masochistyczny...

Nom bywa bywa tak często u zaburzonych niestety .

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, W kwestii wyglądu zawsze trollowałem,ZAWSZE : D

Gęba przeciętna.

W kwestii samooceny to owszem,inna kwestia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora masz podobną fryzurę do mojej obecnej ;)

Rzadko komentuje foty , zwykle facetów choć przestalam bo ktoś "miły " na forum wyrobił mi zła opinię , tak na marginesie ...

Chciałam rzec że wybijasz się na forum i porady annakii i wygladasz naprawdę fajnie choć teraz jest też dobrze na:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kokojoko,

sąsiad, znajomy czy ktoś z pracy może też, ma zaburzenia i czyta to forum

Jeśli mój sąsiad, znajomy czy ktoś z pracy okryje, że się tu udzielam to będzie musiał trzymać buzię na kłódkę bo rozpowiem, że jest świrem skoro tu zagląda. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak wszyscy wiedza, ze najohydniejszy to jestem ja.

:brawo::brawo::brawo: Czyżbyś pobierał tajne nauki w seminarium carlosa? :mrgreen:

-- 19 lis 2013, 00:00 --

Jeśli mój sąsiad, znajomy czy ktoś z pracy okryje, że się tu udzielam to będzie musiał trzymać buzię na kłódkę bo rozpowiem, że jest świrem skoro tu zagląda. ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milady strasznie mi sie podoba Twoja ostatnia fota. Ma w sobie cows takiego ze chce sie na nia patrzec i patrzec :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kokojoko,
sąsiad, znajomy czy ktoś z pracy może też, ma zaburzenia i czyta to forum

:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi