Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Co przytaczasz jak szukasz przelotu? @little angel

Ja sobie zrobię backup systemu z 4.9 MSC 

Jak się wyzeruje to ciach i odpowiedź A

Po tym syfie normalnie czuję jak się wcielam w poprzednie wersję które są separowane przez tatuaże 

Najgorsza jest ta jebana ulica Sezamkowa gdzie się tylko freezowałem i traciłem

Nie próbowałem nawet grać w życie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czy rzeczy które już załatwiłem w tym wcieleniu przed przecięciem będą już załatwione na stałe czy to będzie walić z taką samą siłą za sprawą samej duszy. 

Ja najpierw czyszczę oczęta z filmów i przytaczam po prostu stany w których się znajdowałem. Nawet puzzli jeszcze nie szukam

Przed chwilą zahaczyłem o jakąś wkurwiająca stymulację wprost z ulicy sezamkowej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, MlodyKapi napisał(a):

I czy rzeczy które już załatwiłem w tym wcieleniu przed przecięciem będą już załatwione na stałe czy to będzie walić z taką samą siłą za sprawą samej duszy. 

Ja najpierw czyszczę oczęta z filmów i przytaczam po prostu stany w których się znajdowałem. Nawet puzzli jeszcze nie szukam

Przed chwilą zahaczyłem o jakąś wkurwiająca stymulację wprost z ulicy sezamkowej 

Proszę idź do psychiatry i weź leki bo nie wygląda to dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, MlodyKapi napisał(a):

:(

Nie dane wam zrozumieć prawd nie pisanych

a ja tu mam więcej siana niż Jeff bazos

Masz Bazę jakaś?

9 godzin temu, Mic43 napisał(a):

O /cenzura/ co tu się dzieje w tym wątku xd srogo 

Srogie grzyby panie, jak to młodzież mówi.

Godzinę temu, MlodyKapi napisał(a):

ale pisze to dla siebie i wtajemniczonych.

To jakieś przesłania dla chłopaków z dzielni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, MlodyKapi napisał(a):

Miałem robić sesję co 3 dni ale widzę że po tej pierwszej zleciało mi tyle item9w że dam sobie z 5 dni na siłownię. 😁

Może coś lżejszego, jakiś fitness z Fonda?

los-angeles-1984-actress.jpg

Ciekawy nick. Młody lider czy młody kapuś.

Oglądałam ostatnio dokument o historii Amazonu. Pan Bezos ma lepszą składnię od Ciebie smyku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

no, masakra. co za bełkot

E tam, takie życie xd

Komuś tutaj mocno puściły lejce. Panie @MlodyKapi dysocjanty, stymulanty, phenibut, risperydon i kwetiapina to nie najlepsze połączenie na jakiekolwiek problemy. Szpital psychiatryczny to nic złego. Czego tu się bać? Pasów, czy cewnika? Przynajmniej fachowcy zdążą cię trochę poobserwować i będziesz wiedział co dalej robić.

A to:

2 godziny temu, MlodyKapi napisał(a):

Psychotropów wpierdalam więcej niż ty

nie jest powodem do dumy. Z drugiej strony mógłbyś rozwinąć listę tych psychotropów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jo te juz sa na miejscu, podzespoly zbieram i monitor czyszcze

49 minut temu, Fobic napisał(a):

E tam, takie życie xd

Komuś tutaj mocno puściły lejce. Panie @MlodyKapi dysocjanty, stymulanty, phenibut, risperydon i kwetiapina to nie najlepsze połączenie na jakiekolwiek problemy. Szpital psychiatryczny to nic złego. Czego tu się bać? Pasów, czy cewnika? Przynajmniej fachowcy zdążą cię trochę poobserwować i będziesz wiedział co dalej robić.

A to:

nie jest powodem do dumy. Z drugiej strony mógłbyś rozwinąć listę tych psychotropów.

Poznalem psychiatryk, bylem 2 dni prywatnie i powiedzieli ze na zaburzenie osobowosci mi nie pomoga. Wzialem jedynie cukierasy na f23.9

Teraz lecze głównie lęk benzo ssri maslem. Mam ta kwetiapine na noc zeby mi zrownala pare tematow po ostatnich ekscesach

Wspominalem o bajzlu jaki przeszedlem? To na niego mam jeszcze risperidon. Lykam jak mnie nachodz8 nocna wiedzma albo jak odkopuję cos wiekszego i sie przytacza ciąg przyczynowo skutkowy

Ten phenibut brałem przedtem, taa to było glupie moglem odrazu pojsc po psychotropy na lęk

Ominalbym psychozy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Może coś lżejszego, jakiś fitness z Fonda?

los-angeles-1984-actress.jpg

Ciekawy nick. Młody lider czy młody kapuś.

Oglądałam ostatnio dokument o historii Amazonu. Pan Bezos ma lepszą składnię od Ciebie smyku.

lol XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A te styki i części to wynik pomrozenia w afekcie silnej dysocjacji i tego ze byłem głupi przyjmjac na to coś stymulującego, nie wiem gdzie tu widzicie magię

Bez tego strzala, jak przyjalem pregabaline w ilosci 600 to nie czulem juz nawet bólu fizycznego, byłem na tyle zajebany. 

Dlatego wole to naprostować jak najszybciej bo kazdy kolejny dzien to coraz mniej czlowieka w czlowieku

Po całości byłem sprany doszczętnie z jakichkolwiek ludzkich odruchów 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi