Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.09.2025 o 12:43, MlodyKapi napisał(a):

Taaa, to właśnie z nim udało mi się wejść w kenshoo czyli olśnienie, oświecenie spadło na mnie nwm sekunde pózniej? Poszło mi za łatwo..... ja to czułem, na bieżąco widziałem "wszystko" i jasno sobie zoobrazowałem i opisałem wnioski co robię źle, co jest ze mną nie tak, i co muszę załatać. Mimo to to całe kurestwo nie mogło przeze mnie po prostu przejść. Wniosek? Stymulanty na wczucie to za dużo punktów włożonych w auto ulepszenie... Piszę to płacząc z żalu i nie moge złapać oddechu przez śmiech za razem. 

Zrobiłem to w obrębie swojego świata.

Przez to mam Wielką bliznę na postrzeganiu. Nie mogę z siebię wypluć niektórych rzeczy i nie mogę też paru przyjąć. 

Mam to na "całości" właśnie. 

Te niby dobre połączenia neuronalne itd. są zarazem przekleństwem.

niestety oświecenie to przekleństwo, ale postarajmy się tu dobrze bawić :yeah: wiem jak ciężko wrócić do świata zewnętrznego, przed nami dłuuuuuuuuuuuuga droga

póki co...

have fun and ride

W dniu 21.09.2025 o 13:52, MlodyKapi napisał(a):

Też miałyście jakąś smykałkę do sztuki?

Ja od dziecka byłem przeczulony na muzykę i wzrokowe rzeczy.

ja też, 'mocno' czułam muzykę, no i ogółem sztukę

bardzo lubiłam rysować i pisać

jakoś w 2017 r. całkowicie przestałam tworzyć, wypaliłam się, depresja, próby s., wiecznie poszukiwałam odpowiedzi

no i znalazłam, co wcale mnie nie usatysfakcjonowała :D po czymś takim nie chce się wracać do tworzenia

ale od tego przecież tu jesteśmy... mamy tworzyć... chociaż ja wolę tworzyć nowe życie z pestki niż marnować papier

6 godzin temu, MlodyKapi napisał(a):

A nad głową wisi mi przeżyta dusza która przez te ciągi zdarzeń każe mi obierać jakiś kierunek

:tel2: jakikolwiek nie obierzesz, dobrze będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi