Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, Hey amelko :***** nie jadlam nigdy takiego ciasta , smacznej kawki :)))

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja jadłam, ale robić takie będę tez po raz pierwszy

a kawka jest przepyszna

kasiątko, platek rozy, mam nadzieję, że kiedys razem wypijemy kawę :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jak mi sie moj stan poprawi to na pewno :roll::mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wiesz co, powiem Ci , że ja też się bałam wychodzić, ale po mimo to wychodziłam. Moja psycholożka mówiła, że jestem odważna bo nie jest odważny ten co isę nie boi niczego tylko ten który po mimo tego że się boi coś robi, jak w Twoim wypadku wychodzi z domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tez mam green way

-- 10 sty 2014, 18:26 --

kasiątko, no wlasnie codzien wychodze ... Nie chce zgnic w domu poa tym jak niew yjde to umre z glodu ... no i jakbym tak nie wyszla pare dni to juz nie wyjde wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, znam z opowieści, że pewien alkoholik jak pójdzie w tango, to przez tydzień-dwa czasu nie wychodzi z domu tylko podaje sąsiadowi czy znajomemu pieniądze. Można nie wychodzić? można. Ten alkoholik nawet się ludziom na oczy nie pokazuje tylko jakoś pod drzwiami podaje pieniądze, a towar czeka za drzwiami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :smile:Marcin2013, :smile:platek rozy, trzymam Cię za słowo ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.