Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, jutro musze jechac na sesje zdjeciowa , zdjecia mody , bylam chyba trzy tygodnie temu na 1 takiej i jutro kontnuacja ta sama firma , te same modelki ale inne rzeczy .... aaaa :silence:

.

A nie lubisz tego?

nerwosol-men, no właśnie mi tej wiary trochę brakuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, lube na ostatniej bylo super , ale sie boje bo teraz mam gorszy stan jak wtedy.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Hania mam nadzieje ale wezme ze soba na wszelki wypadek afka do torebki, na tamtej super bylo , bawilam sie niezle i zapomnialam ze jestem chora.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, tak , z tej poprzedniej juz sa obrobione :) fajnie wyszly , kobieta je wziela .

No i ja uwielbiam z modelkami prace:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzien dobry my dear :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :**** jak tam?

nazywam się niewarto, mam nadzieje , tyle sie ciesze ze to taka praca w ruchu wiec zawsze moge na chwlke odejsc na bok c zy cos ... no i jak wpadam w wir to zapominam o calym siwecie bo mam wiele radosci z takiej sesji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, platek rozy, a bardzo dobrze

za chwile jak wypije kawke bede robic obiadek a potem zupke pomidorowa na jutro ;) tylko odpoczne troszke po pracy

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, a co dzis pichcisz? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, hejka platek rozy, kotlety ziemniaczki i surowka z pora i jabłka ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to życzę Ci jutro miłego dnia na tej sesji :smile:

amelia83, cieszę się, że u Ciebie dobrze.

A ja właśnie tłumaczę tekst filozoficzny z angielskiego na translatorium, przetłumaczyłam 1,5 strony, ale gdyby ktoś mnie zapytał, o czym to jest, to bym nie potrafiła powiedzieć. Kurde, mam nadzieję, że to jakoś zaliczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, oc na czatka :**** A..... Ci lanie robi jak nas nie odwiedzisz:P

-- 08 sty 2014, 18:41 --

amelia83, daj na surowke przepisik

nazywam się niewarto, dziekuje Haniu :*** mam nadzieje ze dam rade iz e bedzie niezle:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, oc na czatka :**** A..... Ci lanie robi jak nas nie odwiedzisz:P

))

Juz sie nie mogę doczekać :mrgreen:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.