Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!

4,5 dostałem z tej ekonometrii. Dwa dni się uczyłem, ale ciężko było. A w czasie egzaminu miałem taki dłuższy bezdech i panika, nagle nic nie umiem, ale mówię sobie: spokój, jak nie zaliczysz, to będzie poprawka ;)) i się uspokoiło!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kurcze, musze sie pilnowac troche i z forum i z kompem i z netem. Bo strasznie szybko czas mi leci i taki miesiąc czy dwa mija raz dwa. A teraz jak przez te ostatnie dwa tygodnie mniej siedzialam przy kompie i robilam inne rzeczy w zamian to po 2 tyg czulam sie jakby az z miesiac minął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kurcze, musze sie pilnowac troche i z forum i z kompem i z netem.

Oj bidulka jesteś ;) Trochę z tym cięzko będzie, w ogóle to się w myślach uśmiałem, jak zobaczyłem zależność Twojej aktywności na forum z pobytem za granicą :D

-- 07 sty 2014, 23:22 --

neon, Dobre, Nerwa jest od dawna starym bywalcem forum. Ale ja na jej miejscu z takim malym poziomem leku bym tutaj nie wchodzil. Łazilbym od knajpy do knajpy. Ale to raczej nie stylu Nerwy :)

Ale ile Wiesław po knajpach można chodzić. Rozumiem jakiś weekendowy wypad. Ja to bym do teatru poszedł, na jakis musical czy coś ,ale z tej pipidówy* mam wszedzie daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh :) no dokladnie - przed wyjazdem bylam caly czas, potem w Polsce tylko od czasu do czasu. Wczoraj wrocilam i znowu :)

Ale to wlasnie odzwierciedla, ze tutaj siedze i nie mam innego zycia. Wlasnie knajpy i spotkania itd. do raczej w Polsce. Tutaj są inni ludzie, z innych krajow, rozne kultury, nie wiem - jakos mi to nie podchodzi wszystko i nie sprawa mi przyjemnosci wychodzenie z nimi (tak jak z ludzmi w Polsce), tu jak mam isc to bardziej sie mecze. Dlatego nawet tego nie rozwazam. Wole chyba przeczekac, wrocic i rozpoczac zycie normalne juz w kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.