Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Amelia dobranoc

-- 05 sty 2014, 23:39 --

neon, czemu wybitne??

No weź, święto trzech króli, o co w tym chodzi? jak już chcieli zrobi dodatkowy dzień wolny, to mogli przynajmniej w jakimś innym terminie, niedawno przecież był nowy rok, boże narodzenie. Słyszałem takie teorie spiskowe że święto trzech króli, to specjalnie dla Ukraińców zrobili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, no 1.8 to mozesz poszalec :) A ja ostatnio pare rzeczy załadowalam i z 1 osobą jechalam i normalnie gaz wciskalam i nie przyspieszal :) A jeszcze mam automat w dodatku, to jeszcze gorzej troche z tym przyspieszeniem.

Ale wiesz, nie bardzo oplaca mi sie kupowac, jak planuje za 4 miesiace wracac... I w sumie tak zawsze (od 3 lat prawie) myslalam, ze jeszcze bede 3-4 miesiace ale potem mi przedluzal o kolejne 4 itd. Wiec nigdy nie myslalam, zeby samochod kupowac, albo zeby kupowac cos do mieszkania, bo ja tam jeszcze tylko chwile mialam byc zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze dla prawoslawnych?

A nie wiem, może niedługo żydzi sobie skroją jakiś dzionek.

-- 05 sty 2014, 23:51 --

neon, Tez nie jestem za tym swietem, gdyby nie ono mialbm normalnie jutro terapie po ktorej sie zazwyczaj lepiej czuje...

A ja bym popracował, ale chyba i tak będe pracował, tak żeby mnie nie namierzyły jakieś "dobre dusze"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, 1,2 to takie auto mieskie dla jednej albo dwoch osob w trasy slabo. Swego czasu podobal mi sie nissan 350z.

Kurcze pomyslac tylko ze własie wtedy bylem jakies 3 miesiace temu najblizszy wyleczenia z nerwicy. Wtedy jak sie tym autem interesowalem i ogladalem filmy o nim to byl najfajnieszy okres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Tosia, ja mam cały czas wakacje, dostałem spadek po ojcu i siedzę w mieszkaniu do góry kołami. Żyję za kasę, którą otrzymuję z wynajmu pomieszczenia, teraz remontuje kolejne. Mam dość już tego nieróbstwa.

Cześć :papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, no tam mam wrazenie, ze jest jeszcze gorzej. Bo przy blokach to w ogole są same platne miesjca, ktore trzeba sobie wykupic, a i tak juz są zajęte. Gdzieniegdzie są jakies wolne ale to przy takich małych waskich uliczkach, wiec upchane jak się da. I w ogole jak porownuje do Warszawy, to malo jest miejsc do parkowania... i np. w pracy na wielkim parkingu, to tez trzeba sobie wykupic abonament roczny, albo w automacie placic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Interesujesz się samochodami,a nawet nie zapytasz po ile mamy rosyjską benzynę, ale uprzedzę Twoje pytanie i powiem, że na ruskiej jeździ się średnio o złotówkę taniej, niż na polskiej. Ponadto rosjanie nie nakładają na swoją śmiesznych norm środowiskowych, i ta od nich ma więcej jadu.

Nie chodzę na terapię, ale zastanawiam się czy nie iść, pogadałbym z kimś. ale 100 zł za serdeczną rozmowę to trochę dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, No to faktycznie w Warszawie jest pod tym wzgledem latwiej. W sumie tam Szwajcaria to i porzadek wiekszy. No i na pewno bylo tam wczesniej wiecej samochodów niż w Polsce. U nas w Polsce to sie zaczelo jak Polska weszla do Unii,wtedy dużo samochodow z zagranicy naściagali. Pamietam, ze po powrocie z Anglii w której byłem w latach 2004-2006 korki przed swiatłami zrobiły się co najmniej dwa razy dłuższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.