Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie śledzę i nie mam zamiaru rozstrzygać kto ma rację , a kto nie . Chciałam tylko , żebyście zachowywali się jak dorośli a nie jak rozkapryszone dzieciaki. Prowokujecie się i obrażacie nawzajem, a potem zglaszacie swoje posty :evil: Nie wstyd Wam? Moderacja nie jest to po to aby rozstrzygać Wasze przepychanki , bardzo proszę weźcie to sobie do serca :evil::evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, wszystkiego. Jestem roztrzęsiona a tu strzelają do tego gołoledź. Ulży mi jak będę w domu ale potem znowu jazda bo brat chleje i będą strzelać o północy sąsiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, wszystko by było ok gdyby Candy i mnie nie nazwała jedna osoba w prześmiewczy sposób mamuskami PJT a potem dziwne, ze człowiek sie broni i odnosi do tego.

Ciekawe że PJT jest tak pod pantoflem że nie zwrócił nawet uwagi płatkowi róży za ten ewidentnie obrażliwy dla jego koleżanek tekst. Chyba mu na tych osobach specjalnie nie zależy w takim razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, więc sam widzisz skoro ta osoba plecie publicznie coś więc czemu nie moge sie odnieśc do tego publicznie? Sam z góry wiesz czyją strone trzymać.

-- 31 gru 2013, 13:59 --

Faraway, wszystko by było ok gdyby Candy i mnie nie nazwała jedna osoba w prześmiewczy sposób mamuskami PJT a potem dziwne, ze człowiek sie broni i odnosi do tego.

Ciekawe że PJT jest tak pod pantoflem że nie zwrócił nawet uwagi płatkowi róży za ten ewidentnie obrażliwy dla jego koleżanek tekst. Chyba mu na tych osobach specjalnie nie zależy w takim razie.

No więc właśnie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.