Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

wyszły ciemne :why::why:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, czisburger i fryty :why:

Ja też dzis fryty jadłam :oops:

A ja dzisiaj kebaba!!! :)

Wpadlam na chwile, bo pojechalam do nowego (starego) mieszkania, tam ogarniac, ale skonczylo sie na siedzeniu przy kompie (ale bez netu, bo jeszcze nie zalozony). A teraz biore sie za robote! deadliny na koniec roku :hide:

A siedzac tam w mieszkaniu, jakies takie dusznosci poczulam, ciezko sie oddychalo, ale nie iwem, moze od tego, ze tam taki zaduch...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu jestes młoda duchem :**

-- 28 gru 2013, 21:55 --

przepraszam ale nie dam foty wyglądam okropnie

jutro musze ratować włosy inna farbą bo nie moge na siebie patrzec :hide:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, u mnie jakos leci. Objawy mocniejsze przez ten cholerny wolny czas, jednak jak sie chodzilo

do pracy na terapie czlowiej byl w ruchu i mniej mial czasu na myslenie o nerwicy. Nie moge sie doczekac az ten caly kocikwik sie skonczy.

Chociaz rok temu, w czasie tej przerwy czulem sie rewelacyjnoe. Ale to bylo rok temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę na film dobrej nocy :papa: :***

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej Wiesiek, troche lepiej jak wczoraj, juz mi miaja mysli smobojcze itp

tzn moze nie samobojcze ale rezygnacyjne tak jak np chcialem forum opuuscic

a co u Ciebie ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.