Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już myślałem, żeby po prostu udać się na szpital i udawać, że mnie bardzo boli i żeby mi to cholerstwo wycieli. Jeszcze jak przeczytałem w necie, że rozlanie jest śmiertelnie niebezpieczne, bo prowadzi do zapalenia otrzewnej, to już w ogóle mam na tym punkcie fioła ;(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie jak sprawdze, ze jak podnosze noge i nie boli, albo jak nacisne tam na tą okolice i tez nie mam takiego mega bólu, to troche sie uspokajam. Chociaz i tak zdarza mi się często o tym myśleć... :roll:

Powiem Ci, ze i tak masz lepiej, ze jestes facetem :) U kobiet to co chwile jakies kłucie jajników czy cos, wiec co chwile takie stresy mam :-/

A co do rozlania, to chyba najpierw musi byc zapalenie przez jakis czas, a Ty bys z zapaleniem szybko udał sie do lekarza, wiec rozlanie raczej Ci nie grozi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam, jakos ze 2 tygodnie temu, widzialam na przystanku dziewczyne, chyba najpierw zalozyla spodnie, potem skarpetki i buty i w efekcie jedną nogawke miala w tej skarpetce :) Ale co tam, chodzila sobie po calym przystanku i olewała wszystko (tzn. mzoe nie wiedziala). Ale tez wtedy sobie pomyslalam... a co, kazdy wyglada jak chce, ubrany jak chce, i co komu do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz tego, gdy wyjdę z domu, zmagam się z jeszcze jednym problemem - ciągle poprawiam kurtkę, nogawki, bo boję się, że coś nie leży tak, jak powinno i ludzie się będą na mnie patrzeć.

Masz coś w stylu Adasia z Dnia Świra.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat wyrostka.. spoko ja też sobie to wkręcałam... i łaziłam na usg brzucha...

Ja robiłem całe USG jamy brzusznej oraz Gastroskopie bo miałem podejrzenia ze rak się zagniezdzil. Powpsem owych przypadłości gastrycznych okazała się przyjaciółką nerwica i wkręcanie się na okrągło.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien Dobry Kochani :D

-- 27 gru 2013, 07:57 --

Ja już myślałem, żeby po prostu udać się na szpital i udawać, że mnie bardzo boli i żeby mi to cholerstwo wycieli. Jeszcze jak przeczytałem w necie, że rozlanie jest śmiertelnie niebezpieczne, bo prowadzi do zapalenia otrzewnej, to już w ogóle mam na tym punkcie fioła ;(.

Nie zrobia badan komplesowych..chyba że faktycznie stwierdza ze to wyrostek.. Przerabiałam to :roll:

Jedynie co mogę Tobie doradzic to nie szukac w necie objawów, chorób ... U mnie sie uspokoilo ostatnio ale mialam jazdy nawet w podstawówce. Mambadzo szczupłe ręce i kośc mam jedną wieksza to ubzduralam sobie ze to pewnie rak :roll: , póxniej był wyrostek był czeniak, chłonniak/ziarnica, tętniak, zakrzepica i jeszcze kilka innych sie znajdzie :roll:

-- 27 gru 2013, 07:59 --

nerwa, może Ciebie od strony ginekologicznej boleć np. nadżerka :roll:

-- 27 gru 2013, 08:02 --

Slam, ja mam tak z myciem rąk :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.