Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nie potrzebnie zmierzyłam ciśnienie... miałam 130/90 pozniej 125 na 85... mimo, że jem lek na zmniejszenie cisnienia... zdecydowanie dzis jestem podenerwowana i nawet cisnienie mam podniesione...

-- 19 gru 2013, 21:43 --

a wszystko przez faceta... :(:(:(

-- 19 gru 2013, 21:44 --

idę się położyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, wiesz jak sie ciesze , bo ja myslalamze spanikuje a wtedyw ygladam nader niefajnie ...

-- 19 gru 2013, 21:52 --

nie potrzebnie zmierzyłam ciśnienie... miałam 130/90 pozniej 125 na 85... mimo, że jem lek na zmniejszenie cisnienia... zdecydowanie dzis jestem podenerwowana i nawet cisnienie mam podniesione...

-- 19 gru 2013, 21:43 --

a wszystko przez faceta... :(:(:(

-- 19 gru 2013, 21:44 --

idę się położyć...

Odpocznij:**** spokojnej nockli:* przykro mi:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ladywind :smile: czy macie czasem tak,że jesteś spokojni i drażni Was ten spokój jakby to coś nienormalnego było,bo jesteście przyzwyczajeni do lęku?wzięłam wiesiołka i napiłam się trochę melisy i moje ciało jest nawet spokojne,ale umysł szaleje...i ten spokój mojego ciała mnie drażni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka Ludziska, dzisiaj mialem prawdziw maraton - najpeirw lekarz, pozniej terapia grupowa. Niestety za kazdym razem na terapii grupowej dostaje ochrzan za to ze wchodze na fora nerwicowe. Przez to ponoc bardziej skupiam sie na objawach. Co sie tyczy grupy o ktorej pisalem ze ludzie wydaja sie nie miec objawow to okazuje sie ze kazdy je ma. I tak jak Nerwa napisala ludzie sa na roznych etapach. Jest tam dziewczyna co miala manie no i jest dziewczyna co miala depresje i terapie 4 h codziennie. Teraz funkcjonuja dobrze. Tak wiec nie zawsze bylo tak sloko w zyciu tych ludzi. Jest tam tez jedna kobieta, co boi sie alkoholokow.

Dzisaj toszke zdominowalem dyskujse gadaniem o swoich objawach. Na co terapeutka stwiedzila ze za bardzo sie na nich skupiam. No ale jak sie nie skupiac

skoro one sa. Poruszan byl tez temat wyjazdow - generalnie ja mam leki przed wyjazdem z Warszawy. Pewnie macie podobnie z wyjazdem z swoich miejscowości.

Zamierzam ten lek stoponiowo pokonywac. Kiedys sie już udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, dlaczego tak niefajnie ? :/

PJT, to masz wiecej latek niż 20? :-)

A u mnie dzisiaj całkiem nieźle. Odwiedziło mnie w pracy kilku znajomych , troszkę żeśmy sobie pozartowali , i klienci dzisiaj jacyś mili , pozytywnie nastawieni :-) także miło było spędzić ten dzionek w pracy .

A jutro przyjedzie do mnie po pracy przyjaciółka także się ciesze .

Kurcze no dzisiaj jakoś wiele rzeczy widzę przez różowe okulary no.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, dlaczego tak niefajnie ? :/

PJT, to masz wiecej latek niż 20? :-)

A u mnie dzisiaj całkiem nieźle. Odwiedziło mnie w pracy kilku znajomych , troszkę żeśmy sobie pozartowali , i klienci dzisiaj jacyś mili , pozytywnie nastawieni :-) także miło było spędzić ten dzionek w pracy .

A jutro przyjedzie do mnie po pracy przyjaciółka także się ciesze .

Kurcze no dzisiaj jakoś wiele rzeczy widzę przez różowe okulary no.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.