Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, tej nocy spalem calkiem OK, mialem sny ze jezdze gdzies pocigami z jakas dziewczyna i gosciem. Rano jak sie obudzulem jescze w takim polsnie to kombinowalem jak mamy tego goscia wymanerworwac zeby strzelic bramke na bosku. Bo mielmy grac w pike w snie w pociagu ustalalismy taktyke. Smieszna sprawa. Lece teraz do roboty i bede wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, milego wieczorka :* Super ze jestes wyspany :yeah:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja troche sie wkurzylam (chociaz moze lepsze okreslenie - zdziwilam), jak zobaczylam odpowiedziec jakiegos "doktora" w dziale o pobycie w szpitalu psychiatrycznym. Koles mial lęki, fobie, poszedl na oddzial, mial zajecia, terapie, ogarnał temat - wyszedl, radzi soebie dobrze, zmienil myslenie. A Pan doktor pisze, ze z takich chorob nei da sie wyjsc, mozna tylko je zaleczac biorac leki cale zycie i tyle. A i tak ostatecznie mozna wyladowac na odziale zamknietym.

No kur-wa !!! Po pierwsze, kto pisze takie cos, na forum gdzie czytaja to ludzie, majacy chociazby nadzieje (a wiadomo - wiara czyni cuda :) ), ale co wazniejsze, nie jest to prawda, jesli nerwica ma przyczyny realne - emocjonalne, psychologiczne - to rozwiazujac te problemy mozna sie pozbyc tego cholerstwa. I taka jest prawda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, :shock: a coz toz a ciul tak popisal>? w watku bucziego?

Ja wiem ze da sie miec tak dlugie reemisje ze da sie normalnie zyc i funkcjonowac.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja też się cieszę, że jej pomogł ten lek:)

-- 18 gru 2013, 15:47 --

PJT, trzymamy :great: i bys wiecej wygrał niz tylko 10 zeta:D

-- 18 gru 2013, 15:48 --

nerwa, też mnie to wkurzyło, ale co zrobić na takie parapety:/

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, hej :)

platek rozy, tak, tak u bucziego. Ehh.. No ja to mowie Ci, uwazam, ze reemisje reemisjami ale w ogole takie stany nerwicowe, lękowe, depresyjne to nie jest jako taka choroba, tylko bardziej taka zła reakcja na rzeczywistosc, złe myslenie, jakies nieuswiadomione rzeczy itd. I wtedy spokojnie mozna to ogarnac... nie jest to łatwe no ale da sie. Albo na tyle, zeby troche odpuscilo, albo wlasnie na iles lat, dopoki znow ciezkie czasy nie nadejda, a jak ktos jest taki naprawde "zterapeutyzowany do konca" to mysle, ze w ogole moze nie meic zadnych problemow. O ile nie są one typowo fizjologiczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, dokladnie ale wydaje mi sie ze to nie doktor ino jakis pajac jak ten ista.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, nerwa, no bo zaden normalnye doktor by tak nie napisal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, mnie sie w pon tak krecilo i mam katar i tem p 37.4 a wczesniej mialam mdlosci jakis wirus chyba :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, podejrzewam, że prawdziwy lekarz tak nie pisze. Nawet w chorobach tych stricte psychicznych są długotrwałe remisje, nieraz trwające całe życie.

kasiątko, odpocznij w takim razie.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, to ista wlazl po raz kolejny na innym niku ---- ciulwajs :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, tak działa to nasze prawo , o wszystko trzeba sie prosić.

Nie dośc że psie pieniadze na dzieci dają to jeszcze tyle czekać..wrrrrrrrrr

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.