Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, co bedziesz kupowala? ja musze na swieta \zakupy zaczac robic nie mam nic kupionego , nawet w domu mam niewiele zrobione :bezradny:

Zalatana23, u mnie tez dzis spokojnie poki co w sklepach ... wole tak bo tlumy mnie przerazaja .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, pisz tu! nie myśl tylko rozmawiaj z nami :)

a prezenty kupione? Ja w tym roku wszystko przez internet i nie trzeba będzie tego wozić do polski, wizja tłumów w sklepach mnie przeraża :?

all I wanna do is get high by the beach, get high by the beach

sertralina 250 mg / kwetiapina 25 mg /alprazolam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja w domu mam zrobione, lecz mięso itp. , bigosik..musze robic , sałatkę warzywna..

-- 17 gru 2013, 13:51 --

gosiulek, Co jest?

-- 17 gru 2013, 13:53 --

gosiulek, Jaka jazde? co sie stalo?

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, ja z prezentow nie mam wszystkiego kupionego ale moze jeszcze zdaze :)

gosiulek, tez mi dzis tak walilo serce , moze Ty bys poszla po milocardin do lekarza? On na serce super dziala i uspokaja :)

-- 17 gru 2013, 14:04 --

Co dzis Kochane gotujecie smakowitego?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, no to najwyzsza pora na test i nie mordowac sie dluzej tylko wziac chociaz ten lek na serce ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, to naprawde ja mialam arytmie po sjeirci mamy i mialam te kropelki wlasnie doraznie plus takie tabletki jeszcze na serce ale musisz isc z tym serduchem , ja teraz tez tak mam ze mi wali ale juz nie tak czesto jak wtedy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek jak masz atak to nie mierz ciśnienia. Ja chyba z rok temu tak miałam, zmierzyłam ciśnienie i wyszło jakieś kosmiczne 200-ileś na sto-ileś. Zadzwoniłam na pogotowie, że mam zawał, serce myślałam że mi wyskoczy, oddychać nie mogłam. Przyjechało pogotowie i im wyszło 120/80, myślałam, że się pod ziemię zapadnę :oops:

Także spokojnie.

A test koniecznie !!!

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku ja często czuję takie dodatkowe bicie serca przyspieszone...dwa lub trzy a nawet kilkanaście takich,że tchu nie łapię...

-- 17 gru 2013, 13:15 --

zalatana23 wiem,że to nie za dobry pomysł bo jak jest nadciśnienie to ono się utrzymuje i powtarza w pomiarach...a taki jednorazowy pomiar to w zasadzie nic nie daje...tak sobie tłumaczę :cry:

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie w Zwierciadle jest artykul o psychoterapii i pisze ze od jakichs dwoch , trzech lat gabinety i e prywatne i panstwoe przezywaja oblezenie bo leczy sie ponad 8 mln Polakow a powinno jeszcze okolo 5 mln wiecej glownie z powodu nerwic .Nasze ciezkie czasy nam wybitnie nie sluza :-|

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.