Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, blem dziiaj na tej terapii grupowej genrealnie bylo stresująco. Poniewż do aute szedłem już nakręcony, w aucie nastałem się w korkach i zajechałem

jeszcze bradziej nakrecowny, pozniej terapia a tam tez gadanie o tych lękach itp. Czyichc sie nasłucham, ale nimi mozno sie nie przejmuje bardziej jak mi przjdzie gadac o swoich. Pozniej jeszcze rozmawialem z jedm kolega z terapii podwizlem go do metra po drodze. No i w rezlultacie pojechalem do sklepu, ale byłem maksmalnie nakrecony w rezultacie wrocilem do mieszkania mocno niespokojny no i pisze tego posta.

Jak tam u Was leci???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na terapii była taka fajna bajka o hipoptoamie co któremu wypadło oko do rzeki, zaczał się wiercic wzniecał mół, przez co nie mogł znaleźć oka. Wtedy inne zwierzęta przekonał go alby sie uspokoił no i sie uspokoił przestał wzbijac muł w koncu zobaczł swoje oko. Załozł i było OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, nie nie tylko Ty, ja tez mam malo spokoju i nie umiem go osiagnac niestety. Chcialabym bardzo ale sie nie udaje.

-- 05 gru 2013, 21:44 --

PJT, Tobie calkiem niezle to idzie ale na poczatku bylo ciezko :P a teraz jest bardzo dobrze zreszta Ty jestes mi bliska osoba i Cie cenie za rozne rzeczy i baaardzo lubie :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dodatek wdaje mi sie ze na tej grópowce to wszyscy maja jakieś mniejsze problemy niz ja. Ze oni w ogloe nakładali sobie jakich bzdur do głowy i ja na ich miejscu nawet nie zawracałbym sobie głowy terapiami.

-- 05 gru 2013, 21:54 --

PJT, Do pracy tak wczesnie wstajesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, wiesz ja na grupowej mialam taka kobiete ktora sie chciala rzucac pod pociag bo jej maz ja zdradzil,byla jedna dziewczyna co bala sie nurkowac c hoicaz ja bym to miala gdzies jeli tylko tego bym sie w zyciu bala. A reszta to byly osoby juz w powaznym stanie , schizofrenia rozne manie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.