Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Dżejmson, wiesz co jest lepiej. Poprzedni Lekarz uparcie przepisywał mi Depakine która guzik dawała i dopiero mianseryna zareagowała i niebo a ziemia. Tylko ten apetyt. Wszystko bym wyżarła, uczucie burczenia w brzuchu i głodu nawet kiedy wcześniej coś zjadłam.

Edytowane przez Gość

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, amelia83, dojechałam. Dziś szło mu o niebo lepiej tylko czemu on tak szybko jeździ skoro jest początkujący :roll:

amelia83, chyba też sobie pomidorówki ugotuję bo dziś bez obiadu jestem :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, no to dobrze, że jestes juz w domku

u mnie juz pachnie pomidorówką :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, współczuję kochana

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko :-*

popaprany ten świat...

ladywind, no właśnie nie... Co roku obiecuję sobie, że nie będę biegać na ostatnią chwilę i co roku biegam ;-)

Ale na Gwiazdkę z grubsza już pozamawiałam :smile:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, u mnie leniwie bardzo, na moment wyszłam z domu tylko psy na dwór wypuścić i śmieci wyrzucic i obiad zrobiłam a tak odpoczywam i delektuje sie wolnym dniem a u Ciebie czemu słabo? ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.