Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

:papa::papa::papa:

-- 29 lis 2013, 21:24 --

Ale nasz Pawelek ma sliczne oczy :105::105::105::105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem dzisiaj wykonczony. same pieprzone negatywy. obudzilem sie o i czulem sie dobrze pozniej wzalem sie za sprawe oplacenie pradu, bo dzwonila wlascicelka mieszkania ze nie oplacony, dzwonie to RWE zeby mi podali numer konta, ja jako wynajmujacy a oni na to ze musi sie skontaktowac wlasciciel mieszkania, mowie

ze nie ma mozliwosci a oni dalej to samo, dzwonilem do nich trzy razy liczac na to ze ktos mi poda numer konta na ktory mam wplacuc pieniadze a oni wciaz to samo. Wygenerowalo to we mnie mase zlosci i wyprawdzolo z rownowagi, czyje sie ta sytuacja wypalony, rozbity i wyprowadzony z równowagi,

-- 29 lis 2013, 22:38 --

Mnie tez czasami nawala pisanie postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc Kochani :************

PJT :) :************ buziaczki kolorowych senkow :roll::105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oplacenie pradu, bo dzwonila wlascicelka mieszkania ze nie oplacony, dzwonie to RWE zeby mi podali numer konta, ja jako wynajmujacy a oni na to ze musi sie skontaktowac wlasciciel mieszkania, mowie

ze nie ma mozliwosci a oni dalej to samo, dzwonilem do nich trzy razy liczac na to ze ktos mi poda numer konta na ktory mam wplacuc pieniadze a oni wciaz to samo. Wygenerowalo to we mnie mase zlosci i wyprawdzolo z rownowagi, czyje sie ta sytuacja wypalony, rozbity i wyprowadzony z równowagi,

To jest magia generalnie. Do mnie niedawno przyszedł list w sprawie wyrównania, też mieszkanie wynajmowane. Data nadania - jakoś koniec października. Przylazł do mnie w połowie listopada. Najlepsze jest to, że cwaniaki, bo termin płatności okazał się być następnego dnia (po wyjęciu ze skrzynki, coś długo szedł ten list, dwa tygodnie) i dodali klauzulę, ze jako zapłacone liczą datę wpłynięcia pieniędzy na konto, a nie wysłanie forsy (ergo, data stempla pocztowego, jak to było na poprzednich wyrównaniach). Godzina 22, a ja kleję przelew. Szczęśliwie, bo załapało się na poranną sesję elixira.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.