Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

PJT, przez sprawę Patrycji?

-- 30 lis 2013, 11:51 --

nerwa, ja rowniez czytalam , ona potrzebuje pomocy na teraz..

-- 30 lis 2013, 11:52 --

oczywiscie specjalisty , bo my co mozemy zrobic?

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, dzięki, ale wiesz - 5 kuleczek biore, jakby nie patrzec :P

Ale ogolnie nie zawsze jest kolorowo. Przez ten miesiac zaznaczalam na kalendarzu czy dzien byl ok (bez lęku, gdzie normalnie funkcjonowalam w miare), czy beznadziejny. I teraz wychodzi, ze: na te 30 dni listopada:

- 18 mialam takich OK calkowicie bez lęku, gdzie na luzie do pracy jezdzilam

- 12 takich w ktorych mialam albo oslabienie, zmeczenie albo lęk (ale w niekotre i tak chodzilam do pracy, a w czesc siedzialam w domu bo nie dawalam rady). Wiec ogolnie, w sumie nie jest zle... najgorsze, ze to jest neistabilne i cos zaplanuje a nagle mam zly dzien :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie co rano sie zastanawiam, czy je brac, czy nie brac... :) ale na wszelki wypadek łykam

Kurde ale wiecie co.. fajne takie uczucie jak w koncu mozna np. stac w dlugiej kolejce w markecie i nie czuje sie lęku. Wczoraj tak mialam i zamiast sie wkurzac, ze duzo czekania, to pomyslalam - zajebiscie - stoje sobie w kolejnce spokojnie!! :) I takie radosci z codziennych, zwyklych sytuacji.

Albo jak jechalam autobusem i nie myslalam caly czas - jak ja sie za chwile bede czula, czy dojade bez problemu czy nie - tylko mialam to wszystko gdzies, czytalam ksiazke czy tam zastanawialam sie nad czyms innym, z takim spokojnym umyslem. Kurde no, nic tego uczucia nie przebije! :P

Tylko najgorzej, ze raz jest tak, a potem moze nadejsc kiepski dzien, i lęk czai się za rogiem :-/ Ehhh no zobaczymy jak to bedzie. Ja tam mam (mimo wszystko) nadzieje, ze coraz lepiej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, ja mam wenle i w kapsułce jest 100 malutkich kuleczek (dawka 37mg), wiec ja ją otwiera i biore z tego... 5 kuleczek :P

hania33, sporadycznie się zdarzy - przewaznie biore kawalek jak np. nie moge zasnac a juz jest 3 w nocy, i raz jakos wzielam w tygodniu w robocie jak taki zly dzien mialam a musialam przesiedziec. Ale jak te "dobre" dni mam, to w ogole nic nie biore i jakos tak naturalnie przychodzi takie rozluznienie i spokoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hania zmien beta blocker na mocniejszy ja osobiscie biore i nie mam zadnych rewelacji z oddychaniem, sercem itp a miałem i byłem na sorze z czestoskurczem przedsionkowym

Edytowane przez Gość

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, mnie tylko zawsze dusiło...i tutaj cały problem..paro pomaga..ale jak czasem dusi to dusi .. :(

-- 30 lis 2013, 12:48 --

PJT, a kto mi tutaj zmieni?

-- 30 lis 2013, 12:49 --

PJT, jaki bierzesz?

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bylem u kardiologa, wzialem karteczke ze jestem leczony tym beta blockerem dalem rodzinnej i mam co miesiac pake... ze wszystkim tak mam, psychotropy tez moglbym brac podwojnie

-- 30 lis 2013, 12:50 --

metocard

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.