Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukryte kamery w waszym domu - ruter TP LINK

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Dr n. med. opowiadal nam kiedys o pacjencie ze schizofrenia paranoidalna-mial rozbudowany system urojen i omamy wzrokowe. Facet byl zonaty, mial dziecko. Jak wracal z pracy i otwieral szafe to widzial tam powieszone na hakach zdarte ze swojej zony i dziecka "skory". A ta zona i dziecko, ktore byly w domu to nie byla jego prawdziwa rodzina tylko klony podstawione przez "nich"(rzad, korporacje) aby go sledzic, a jego prawdziwi bliscy nie zyli(skory w szafie). Mscil sie na tych "klonach". Ale to przeciez fajna zabawa i pole do analiz, interpretacji, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe urojenie bylo u jednego pacjenta, ktory myslal, ze jest trupem i odmawial posilkow(trupy nie jedza). Nic nie bylo mu w stanie udowodnic, ze jest zywy-ani to, ze ma tetno, ze oddych itp. Na dodatek facet tlumaczyl fakt swojego nie-zycia zaawansowanymi mechanizmami fizjologicznymi. Lekarz zadal mu pytanie-"czy martwi moga krwawic?". Odpowiedzial-"nie". Wtedy lekarz nagle dzgnal go igla w reke i pokazala sie krew. A pacjent na to-"a jednak nauka sie myli. Martwi moga krwawic!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernova, tylko wez poprawke na to, ze to sa tylko i wylacznie urojenia

Sugerujesz, że każdy, kto podziela pogląd, że Bóg istnieje, powinien być pod opieką psychiatry i przyjmować leki, gdyż ma urojenia?

Nie, ale schizofrenia to predzej dar od diabla niz Boga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam stary ruter "tp-link wr340g" - na nim nie widać gołym okiem żadnej kamery ale ona tam jest tak że uważajcie.

-- 10 lis 2013, 17:49 --

cały ekran monitora jest kamerą i tego nie zakleicie niestety. Ja schowałam router do ciemnej szafy i mam na razie spokój z podglądaczami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echelon – globalna sieć wywiadu elektronicznego. System powstał przy udziale Stanów Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Kanady, Australii i Nowej Zelandii w ramach porozumienia AUSCANNZUKUS i jest zarządzany przez amerykańską służbę wywiadu NSA. Echelon posiada w całym świecie urządzenia techniczne do przechwytywania (podsłuch) wiadomości w kanałach telekomunikacji[1].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi