Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Ukryte kamery w waszym domu - ruter TP LINK

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Supernova,

Cytat
Obstaję przy objawach właściwych schizofrenii :pirate:

Epizod psychotyczny, to take care. Żadnej maryśki, amfy, i oporowego picia. Mowie czysto profilaktycznie, bo przecież wiem, że odpowiedzialna z Ciebie dziewczyna, i nie robisz takich głupot. 8)

A Ahmie raczej nic prócz neuroleptyków nie wyłączy teraz kamer w "ruterach TP".

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernova napisał(a):
Ilu spośród Was, wypowiadających się w tym wątku, jest lekarzami lub bazuje na swoich doświadczeniach?

Powiedziałabym, ze nie ma tu osób które nie bazują na doświadczeniach i/lub nie miało potwierdzonej przez psychiatrów diagnozy.

Ahma ma diagnozę i jest to poważny stan wymagający leczenia - chyba, że Ty "wiesz lepiej" .....

Ahma zwiększ dawkę leków do terapeutycznej, albo choć ciut..... bo strasznie się męczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT napisał(a):
oj to lajtowe psychozy miałąś Kasia

Ja prawie w ogóle nie miałam urojeń. Raz tylko pamietam, odchudzałam się i przeczyszczałam i w szpitalu zapisali mi taki delikatny lek który w całości spuszczałam w kiblu od przeczyszczaszy. Po kilku nocach bezsennych wydawało mi się żemoja Psycholożka zna moje myśli i podłożyła mi do plecaka kamerę. To tyle. Jak miałam 12 lat interesowałam się telepatią i raz w autobusie ubzdurałam sobie, że ludzie- młodzież się śmieje bo zna moje myśli. Pamiętam swoją panikę wtedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bardzo wcześnie wykryto schizofrenie która prawie nie dawała innych objawów oprócz obniżonego nastroju. Dzięki temu, że tak wcześnie i cały czas biorę leki jestem w stanie jakim jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi