Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

Gość NieznanySprawca

Rekomendowane odpowiedzi

Oho, licytacje, kto ma gorzej. :blabla:

:lol:

light ty jesteś obrazem tego, co zapewne czeka mnie w przyszłości... Tyle że ja jestem dziewczyną.

Czy ja wiem? Ja naprawde jestem fatalnym przypadkiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlosa nie ma,to pffff :roll:

On by skosił na hita to amatorskie przekomarzanie. :pirate:

edd

Kestrel, jeszcze jeden mocny kandydat:

Czy ja wiem? Ja naprawde jestem fatalnym przypadkiem ;)

8)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nie licytuję. W kilku słowach streściłam swoje problemy z pełną świadomością tego, że nie mam najgorzej i zapytałam czy ktoś się ze mną zamieni. Nie ma chętnych widzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmęczona_wszystkim, ostatnio jak rzuciłem gorzkim żalem, to wiadomy osobnik przelicytował mnie w niecałą minutę. :pirate: Boję się, że gdzieś tu się czai, i od razu mnie przebiję. Nie mam jeszcze skilla w tej grze, dopiero się wprawiam. 8)

Poza tym, nie jestem głodny, nie pada mi na łeb, nie brakło mi fajek, it's not so bad at all. : D

ja się nie licytuję. W kilku słowach streściłam swoje problemy z pełną świadomością tego, że nie mam najgorzej i zapytałam czy ktoś się ze mną zamieni. Nie ma chętnych widzę

no offence, rozumiem, tak sobie tylko trolluje. :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nie licytuję. W kilku słowach streściłam swoje problemy z pełną świadomością tego, że nie mam najgorzej i zapytałam czy ktoś się ze mną zamieni. Nie ma chętnych widzę :)

Bo tu prawie każdy ma ich tyle, że mógłby nimi kilka osób obdarowac. chętnie się wymienię na wiek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmęczona_wszystkim, ostatnio jak rzuciłem gorzkim żalem, to wiadomy osobnik przelicytował mnie w niecałą minutę. :pirate: Boję się, że gdzieś tu się czai, i od razu mnie przebiję. Nie mam jeszcze skilla w tej grze, dopiero się wprawiam. 8)

Poza tym, nie jestem głodny, nie pada mi na łeb, nie brakło mi fajek, it's not so bad at all. : D

No, wnioskuję, ze faktycznie brak ci umiejętności w tej grze:) nie potrafisz dostrzec problemów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, wnioskuję, ze faktycznie brak ci umiejętności w tej grze:) nie potrafisz dostrzec problemów :mrgreen:

Nikt nie rodzi się dobry we wszystkim, ale spokojnie, pracuje nad sobą w tym wymiarze. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no offence, rozumiem, tak sobie tylko trolluje. :P

jak większość mahometan :P

-- 2 lis 2013, o 17:23 --

Bo tu prawie każdy ma ich tyle, że mógłby nimi kilka osób obdarowac. chętnie się wymienię na wiek :D

czytając niektóre wpisy mam wręcz przeciwne odczucia....Tylko na wiek się wymienisz ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, no no, wyczułaś mnie po avatarze, nie sądziłem, że ktoś zauważy. :mrgreen:

Tak, moim prawdziwym celem jest islamizacja forum nerwica.com, a później Europy.

Każdemu smucącemu w "jęczarni" wysyłam pw z Koranem w pdf i sugestią, że islam go wyleczy. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca, trudno nie zauważyć Allaha w avatarze

-- 2 lis 2013, o 17:27 --

Śmiercionauta, dlatego wśród takich trudno być uszkodzonym modelem. Gotowi zaraz posyłać do znachorki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi