Skocz do zawartości
Nerwica.com

Masa, masa, masa, czyli Forumowa Grupa Kulturystyczna

Gość Dżejmson

Rekomendowane odpowiedzi

ja muszę cos przekąsić i zaczynam ćwiczenia bo tak na pusty żołądek to chyba nie bardzo ćwiczyć :yeah:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uwielbiam przysiady ze sztangą, ale nie biorę dużo na plecy, bo nie ma mnie kto asekurować...

-- 06 lut 2014, 16:07 --

ja uwielbiam przysiady ze sztangą, ale nie biorę dużo na plecy, bo nie ma mnie kto asekurować...

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie cierpie tego;p przez przygniotlem sb kregoslup jak nakladałem 140kg po skonczonej seri był dramat, teraz to robie stopniowo z ciezarem ale nogi sie beznadziejnie robi:d

Spełniłem marzenia poświęciłem wszystko

Spuściłem rottweilera zrobiłem widowisko

Otworzyłem futerał z karabinem trafiam czysto

dała siła idea jestem synem z blizną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś 50 brzuszków yeeeeaaa. :yeah:

kurde ale, żebym się tylko nienapakowała na brzuchu bo jestem szczupła ale za duzo mieśni na brzuchu mi nie potrzeba :P

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jutro w planach siłownie i nadal nie wiem za co się zabrać - czy dobrym pomysłem jest zanim wzmocnię całe ciało - wykonywać standardowy trening obwodowy czy od razu przejść do ćwiczeń na konkretne partie mięśni? :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne,To z lovelasem to ochydne pomówienia;p Zadzierasz noska, grozisz mi pazurkami xD

Uf przydało by sie dzś jakiś trening zrobić.

Edytowane przez Gość

Spełniłem marzenia poświęciłem wszystko

Spuściłem rottweilera zrobiłem widowisko

Otworzyłem futerał z karabinem trafiam czysto

dała siła idea jestem synem z blizną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, jeśli masz taką możliwość to poproś trenera- on Ci coś doradzi.

Ja osobiście poleciłabym CI ten program który wysyłałam. Pozwoli na oswojenie się mięśni z ciężarem.

Dużo czytałam o poszczególnych ćwiczeniach, bo byłam kompletnie zielona i nie wiedziałam nawet jaka maszyna służy do tego.

Później poszłam z tym planem na siłke i poprosiłam trenera, żeby mi po kolei pokazał te ćwiczenia. W zasadzie zrobił to na odpierdziel, bo był wtedy sam i dużo ludzi, ale z treningu na trening było co raz lepiej- to podpatrzyłam, to zapytałam kogoś. ;)

-

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, sama jestem w szoku, że w ogóle poszłam na siłkę, z moim strachem przed ludźmi, choć kilka razy miałam ochotę uciec i nigdy nie wracać :pirate: wczoraj zrobiłam po trochu na każdy ważniejszy mięsień, choć nie mam kompletnie pomysłu na brzuch, a jutro w ramach treningu ma być 15 minut z kettlami, więc wreszcie zobaczę jak się z nimi obchodzić, żeby nie zrobić krzywdy.

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile radzicie brzuszków dziennie robić ? Tak by do lata wyrzeżbic brzuszek? :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Nie,Araby na serwerowni w Bangladeszu nie dorzucili do ognia, i wszystkim użytkownikom forum się foro przyprawia/reprodukuje.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko :lol: forum robi dzieci :pirate:

-- 6 lut 2014, o 19:30 --

Ile radzicie brzuszków dziennie robić i w ogóle tych ćwiczeń abs ? Tak by do lata wyrzeżbic brzuszek? :oops:

ponawiam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi