Skocz do zawartości
Nerwica.com

Forumowe kłótnie

khaleesi

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, wiesz, myslalem, ze ludzie, ktorzy maja wlasne problemy nie zachowuja sie w ten sposob.

-- 06 lis 2013, 16:46 --

Candy14, nie moge udawac, ze nic sie nie dzialo. Nie pozwole sobie na puszczenie plazem takich zagrywek i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, taka ludzka natura. Kiedyś się przejmowałem co inni o mnie mówią ale teraz mam to w dupie. Dowiedziałem się ciekawych rzeczy o sobie na forum i w życiu nawet co o mnie koledzy mówili. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, fakt, zarty. Zwlaszcza jak Kestrel zaczal wyjmowac jakies moje brudy z przeszlosci. Zajebiscie sie ubawilem. Po same pachy. Ciekawe, gdyby o Tobie pisali w ten sposob przez 2 strony co bys powiedziala. Oczywiscie teraz mozesz zaprzeczyc temu, ze bys byla zla, bo po prostu nikt Ci takiej akcji nie wywinal ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, gdyby o Tobie pisali w ten sposob przez 2 strony co bys powiedziala. Oczywiscie teraz mozesz zaprzeczyc temu, ze bys byla zla, bo po prostu nikt Ci takiej akcji nie wywinal ;)

Pewnie czulabym sie zawiedziona bo akurat wszystkie osoby biorace udzial w dyskusji bardzo lubie ale snu z powiek by mi to nie spedzalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, spac tez bede spokojnie. Teraz jest dzien i wlasnie czuje zawiedzenie i skonfudowanie, ze sa tu takie swinie.

Davin, to nie oznacza, ze kazdy kazdego moze tu oblewac jakimis pomyjami (w sensie obgadywac), w dodatku w kilka osob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, to było tylko kilka głupich żartów na temat twojej osoby. Podobno "kto się czubi ten się lubi" ;)

Nie przesadzałbym z tym zbytnio.

A poza tym co prawda mojego nicka nie wymieniłeś, ale przepraszam za głupie teksty, bo też miałem w tym jakiś udział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, raz tylko cos powiedziales o "analusie" ale z tego akurat sie zawsze smialem, wiec nie masz za co przepraszac.

Co do tego czy to byly zarty - raczej nie. To bylo kpienie sobie z mojej osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto mnie nazwał świną do chu*a pana? :P

-- 06 lis 2013, 17:24 --

Masked_Man, świnie to sobie poszukaj przy korycie, i nie denerwować mnie póki jeszcze jestem cierpliwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi