Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy był ktos z was w tym roku na Woodstocku?

Sangathrina

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekawa czy był ktoś z was w tym roku na Woodstocku, co sadzicie o takich imprezach? Jesli byłeś/ aś, podzielcie sie swoimi wspomnieniami ;> Ja w tym roku, wreszcie miałam okazje no i pieniądze, niesamowite przeżycie, przygoda, zabawa, beztroska kraina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżdżę cyklicznie na Brutal Assault do czeskiego Jaromierza.

Muzyka jak sama nazwa wskazuje oscyluje w ciężkich odmianach metalu i hardcora.

W tym roku byłem już tam po raz szósty. Co roku spotykam te same gęby z małopolski, śląska, Bydgoszczy, Warszawy, ludzi, których spotyka się często na koncertach metalowych. Miejscówka stworzona do towarzyskiego spędzania czasu. Dojazd nie jest zły, dobór zespołów zawsze dobry, dla każdego coś miłego. Dla osoby rozmiłowanej w takich dźwiękach polecam ten festiwal.

www.brutalassault.cz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym roku byłam na Metalfescie w Jaworznie i na Sonisphere Festival w Warszawie. Wrałłłłłł uwielbiam koncerty i ich klimat:)
Na Metalfeście byłem tylko na pierwszym dniu. Nie wiem czy sie to liczy. Wspaniały występ Tryptikonu. Po prostu fenomenalny !

ja koczowałam tam trzy dni:) Świetny klimat! Szkoda tylko,ze pogoda byla kiepska..wymarzłam za wszystkie czasy..brrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym roku byłam na Metalfescie w Jaworznie i na Sonisphere Festival w Warszawie. Wrałłłłłł uwielbiam koncerty i ich klimat:)
Na Metalfeście byłem tylko na pierwszym dniu. Nie wiem czy sie to liczy. Wspaniały występ Tryptikonu. Po prostu fenomenalny !

ja koczowałam tam trzy dni:) Świetny klimat! Szkoda tylko,ze pogoda byla kiepska..wymarzłam za wszystkie czasy..brrrrrr

Kasa nie pozwoliła. A do tego kilka dni później grał Slayer w czeskiej Ostravie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 Przystanek Woodstock planowany jest na 3-5 sierpnia 2017 oczywiście pojadę jak i w tym roku. Takie imrezy nie mogą być przegapione przeze mnie i moich znajomych. Stali bywalcy miesiąc przed imprezą pakujemy torby ;-)

------------------------------------------------------------------------------------------

www.100club.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi