Skocz do zawartości
Nerwica.com

Intensywność uczuć i nakręcanie się

Gość kafka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy to nakręcanie się, ale......

Odebrałam właśnie pismo z sądu, moja matka ma się stawić w szpitalu zdrowia psychicznego 10 października o 12.15 bodajże, a mój ojciec tego samego dnia ma swoją sprawę sądową (inną, ciągnącą się już przez 10 lat) i co teraz zrobić z firmą matki? co z kioskiem? Monika usiądzie! Tyle, że Monika nie siedziała tam już przez jakieś 5 lat i nie wie, co, gdzie jest. A w kiosku trzeba działać szybko. Niektórzy klienci podchodzą i nawet nie mówią, po co. Moi rodzice już sami im podają. Ja tak nie mam. No ale to tylko jeden dzień, sobie powtarzam. Poza tym, tak czy siak ojciec będzie chciał, bym siedziała w kiosku, jak mama będzie się leczyć. Boję się... Jeszcze bardziej boję się tego, że od tej wizyty mojej matki w tym szpitalu WSZYSTKO zależy. Opinia tych z Komisji wgl już się nie liczy. Biegłymi będą psycholog i psychiatra ze szpitala. Kobiety... Nie wiadomo, może się jakoś dogadają i z tego pisma g.... wyjdzie. Boję się tego, że matka je zbajeruje. Ma do tego talent. :( Musiałam się wygadać, przepraszam, że taka ze mnie gaduła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi