Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nigdy w życiu się nie zakochałam/em.

Sian

Rekomendowane odpowiedzi

czemu żałosne? Bo tego nie masz?
nie uważasz że dziewczyny lecące na kasę są żałosne? nie mam znacznie więcej z tej listy, a tylko ten punkt opatrzyłem komentarzem w nawiasie.

-- 30 wrz 2012, 14:22 --

Candy14, dużo, bo ja się mogę wpisać na co najwyżej 1/3 tej listy. Przygnębiła mnie Twoja wypowiedź - miałem nadzieję że to tylko stereotypy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inbvo, w ich przypadku musi być to czymś spowodowane. Niech lecą na co chcą. Ty byś nie chciał mieć kasy?
nie jest to priorytet w moim życiu.

carlosbueno, tylko że wtedy one leciałyby na kasę, a nie na Ciebie. kasa się skończy to Cię zostawi. a wcześniej będzie Cię zdradzać. dlatego to jest wg. mnie żałosne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to jakbym miał kasę to pewnie większym powodzeniem bym się cieszył
Tylko czy chciałbyś przyciągnąć taki typ dziewczyn, które wartość człowieka mierzą grubością portfela i znanymi markami?

nawet nie chodzi mi o bogaczy czy właścicieli wypasionych aut, ale kobiety patrzą na to czy facet jest zaradny życiowo, ma pracę a taki mieszkający z rodzicami nie mający pracy albo b. niską płatną mało kogo interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sleepwalker, dokładnie to napisałem.

carlosbueno, z pracą nie jest lekko. A w konsekwencji i z usamodzielnieniem. Nie jesteś jeden.

Reasumujac facet powinnien byc

IDEAłEM aby kobieta go zechciała

idac tym tokiem ludzkosc szybko

by wyginęła.

A ja myślę że każdy ma swój typ. ale potem i tak wychodzi inaczej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sami przyznajcie zgodnie z sumieniem że chcielibyście aby druga osoba była odrobinkę pociągająca i troszkę ładna. Powiem że też nie zakochałem nie kochałem nie byłem kochany .

Próbowałem starałem i nie wyszło . Czy ludzie z jakimiś ułomnościami nie mają prawa do miłości . Nawet popatrzcie na wesela to zwykle piękny pan i panna młoda jest . Widzieliście kiedyś aby któreś z nich było brzydkie? No ja przynajmniej nie . Nie nawidzę patrzeć w lustro i swojego myślenia . Czasami mam wrażenie że powinienem zmienić płeć albo się wykastrować inaczej z tej samotności stanę się zwyrodnialcem chorym psychicznie. Boję się jutra . Modlę się aby kogoś poznać do Matki Boskiej. Nie kłamie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aszot, często nie jest tak jak byśmy tego chcieli. Ja ostatni związek miałem w podstawówce i może jestem głupi, że wierze w takie rzeczy ale może wkońcu spojrzę na ta dziewczynę i ona na mnie i będziemy wiedzieli,że to to. Podobno miłość nie wybiera a osobiście myślę, że każdy ma w sobie to coś. Przecież nikt nie jest doskonały. Musisz wierzyć i się otworzyć

ps. nie staniesz się psychopata

-- 30 wrz 2012, 23:00 --

aszot, często nie jest tak jak byśmy tego chcieli. Ja ostatni związek miałem w podstawówce i może jestem głupi, że wierze w takie rzeczy ale może wkońcu spojrzę na ta dziewczynę i ona na mnie i będziemy wiedzieli,że to to. Podobno miłość nie wybiera a osobiście myślę, że każdy ma w sobie to coś. Przecież nikt nie jest doskonały. Musisz wierzyć i się otworzyć

-- 30 wrz 2012, 23:00 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy to jestem trochę poza społeczeństwem. Jeżdżę, pomagam rodzicom w zakładzie ,staram się , właściwie to ja wyjde na prostą to wtedy będę układać życie z inną osobą bo tak to wątpię czy komuś mogę się podobać w ogóle.

-- 30 wrz 2012, 23:11 --

Ja bym dał wiele aby nawet potworka muchomorka przytulić:)

-- 30 wrz 2012, 23:14 --

Tak pisze bo samotny jestem więc nawet na chwilkę dajcie zapomnieć o tym i przytulmy się przez neta aby uśmiech był na naszych ustach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi