Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

może tu to napisze

patrząc na moje zachowanie z perspektywy czasu, mam trochę wyrzutu sumienia ze was tak emocjonalnie oszukałem, możecie mi wieżyc albo nie ale te słowa są szczere

przepraszam Was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion

wiesz jestem ,,zdrowy'' psychicznie i wydaje mi sie ze to nie da efektu, gdyz dolega mi cos innego, ale niech ta kwestia pozostanie moja personalna tajemnica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny21lat, lol :lol: i znów się zaczyna :roll: najpierw wymyślasz historie o smierci dziewczyny później zadajesz pytania "czy jestem normalny", a następnie sam sobie odpowiadasz i udajesz tajemniczego. Trochę szacunku dla czyichś uczuć.

Sorry, ale moje pokłady energii zostały dla Ciebie wyczerpane :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny21lat,

gdybyś był zdrowy to byś tego nie zrobił, moze czas sobie zdac sprawe ,ze zdrowy nie jesteś

-- 30 maja 2012, 16:25 --

tahela, heh, podobnie chciałam napisać i napiszę...

Siedzę i chce mi się płakać, emocje powodują, że chce mi się krzyczeć, głowa mnie boli, chciałam wstać jutro wcześniej, ale średnio mi idzie pójście spać...

najgorsze jest to ,ze emocje i tęsknota we mnie szaleje a nawet nie chce mnie se ze znajomym rozmawiac ani sprzątać, wszystko tak na siłe jest i czuje ,ze funkcjonuję na siłę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, tak bez przyczyny? Współczuję. Spróbuj się uspokoić, zająć myśli innymi sprawami, spojrzeć też na dobre rzeczy, które są wokół Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi