Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, taaaak, te żyłki! Też tego miałam w cholerę, umiałam całą masę wzorów, nauczyłam niektóre koleżanki, a jakiś czas później ja zapomniałam, a one w kółko mi powtarzały 'jak to nie umiesz, przecież mnie nauczyłaś' :lol:

Z muliny też wyszłam z wprawy, pamiętam kilka podstawowych wzorów, ale np. napisów już bym nie zrobiła.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, aaa to też kiedyś robiłam ;)

z muliny też, wszystko napisy, rybki, kwadrciki, zygzaczki, kiedy to było... ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, mi z tych dalszych się jeszcze marzą kraje jak Japonia, przepych w ZEA, czy Singapur. (chociaż z moim nałogiem dot. gum do żucia to nie wiem czy bym wytrzymała :lol:)

Ja zdecydowanie lepiej czuję się tam gdzie bieda. Źle się czuję w przepychu. Singapur zaliczony i jakoś nie marzy mi się, aby tam wracać. Bo po co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, mi z tych dalszych się jeszcze marzą kraje jak Japonia, przepych w ZEA, czy Singapur. (chociaż z moim nałogiem dot. gum do żucia to nie wiem czy bym wytrzymała :lol:)

Ja zdecydowanie lepiej czuję się tam gdzie bieda. Źle się czuję w przepychu. Singapur zaliczony i jakoś nie marzy mi się, aby tam wracać. Bo po co?

Ja mam dosyć biedy, gdy patrzę tu, niedaleko, na wyciągnięcie ręki... Chciałabym czasem popatrzeć na coś 'innego'... Chociaż i tak wiem, że nic z moich wojaży nie będzie ;)

No i drugi czynnik - za bardzo współczuję, jak patrzę na biedę... :roll:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, mam tak samo i mam dość biedy wokół siebie. A z tymi wojażami kto tam wie, co będzie w przyszłości ;)

krul, Oj, chłopie tutaj z Nami nie zginiesz :D

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.