Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ano czesc jaka i Was pogada u mnie zachmurzeszie duze i leje drobny desz.

U mnie taka sama pogoda.

U mnie też.

-- 12 lip 2014, 14:51 --

co sie tyczy spanie do 14 to mam przestawiony tryb klade sie spac o 3 w nocu i spie do 13

Też tak kiedyś miałam. Żyłam trochę jak wampir.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, mi też nie przeszkadzało , ale jak przyszedł czas, że znalazłam pracę to musiałam się przestawić

-- 12 lip 2014, 15:06 --

siostrawiatru, animy jeszcze czasem oglądasz?

NIma skąd :( net bezprzewodowy i ten cholerny limit. :evil:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jest opcja że się u matki zagnieżdżę bo ona ma stałe łącze i zero limitów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, albo tak,albo mangi,aż tak nie żrą łącza

A w ogóle te bezprzewodowe internety są bezsensu. Jak ja nigdzie lapka nie noszę tylko w domu cały czas jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.