Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

tarantula, musiałabym nauczyć się szyć na maszynie bo ręcznie tak by sprzedawać to strasznie dużo szycia.

Kestrel, :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos teściowej .., i wczorajszego co napisałam, że co by nie zrobił to zawsze będzie dno - to na temat tego pluszaka było ...

Jutro idziemy na impreze - i to ma być prezent dla niespełna rocznego chłopczyka ...

Specjalnie dobierałam materiał (polar) by był miękki, nie kłaczkowy, szybokoschnący, nowe wypełnienie i wsio szyłam podwojnie mocno żeby nic nie odpadło (oczy z filcu zamiast guzików, żeby nie urwał i nie połknął)

Teściowa jak zobaczyła to się skrzywiła i powiedziała, że to "słaby prezent" ...

no comments .... :hide:

Już nic nie mówie, bo swoje wczoraj juz wypłakałam ... :roll:

Nie ważne .,...

Aktualnie siedze i przymierzam się do kolejnej .. tej dla synka ;)

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Legenda mówi że teściowej czasem duszą sie mistycznym kałem jeśli wypływają z siebie za dużo bullshitu psychicznego .

I trafiają na znaki

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, jak byłam maluchem to rodzicielka robiła mi ręcznie laleczki i pluszaki i okropniście mi się podobały. Ba! Potem sama prosiłam żeby zrobiła mi kolejne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, hej :D

Teściowa w akcji :hide:

Kestrel, jak ja jej w końcu przyjebie to nie będzie potrzebowała rehabilitacji tylko trumny ...

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Kestrel, :D

Zaczynam się modlić żebym dostała się na studia .. przynajmniej przez 5 lat nie będę jej tyle musiała ogladać :twisted:

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, tęskniłam za Tobą :oops:

-- 28 cze 2014, 17:19 --

kurcze a ja sie zdrzemnalem przez poltoreej godziny, trzeba isc na zakupy a tu nie chce sie wychodzic.

Wiesiu czemu musisz iść na zakupy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Kestrel, :D

Zaczynam się modlić żebym dostała się na studia .. przynajmniej przez 5 lat nie będę jej tyle musiała ogladać :twisted:

Boga nie ma,wybył do las Vegas,w ruletkę lepiej zagraj xD

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Baba nie usłucha,ale spoko,na innej zasadzie...w końcu widząc brudne gary uj ją zastrzeli,włączy się jej "gen brojlera czyszcząco-domowego" i gary wypucuje tak czy siak xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.