Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Amarant_89, U mnie zawsze z traitów gifted + w ostatnim buildzie fast shot (big guns + small guns) agi na max,pe tak samo + 7 int.

z innych skilli,lockpick + traps ( o tak,magiczny pokój-zagadka na enclave )

zawsze też mam wymaxowane, z perków - TAG - (polecam w przypadku small guns,albo energetic ? dawać 150% bez taga,potem wybrać - podwaja punkty,w łatwy sposób można mieć 260 i więcej %)

Perki...action boy x2,better crits,more crits,sniper (o ile się dobiło lvl),szybki palec ? (zmniejszało koszt AP użycia wszelakich broni) - z tego typu perkami można było wypruć cały magazynek z vindicatora w 1 turę D:

Co do broni...bozar,gauss,vindi,rocket launcher...wystarczyło D:

czasem 5.56 pistol,na tzw "plebs" D:

-- 18 maja 2014, 21:38 --

Aranjani, Gary tyż nie :C :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, hahaha :D

Ja tak czasem lecę jak chodzi o komputery :D

Znam się .. można powiedzieć ... w podstawach - no może deczko więcej ...

Ale z racji, że jestem kobietą .. ludzie dziwnie patrzą :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, crity FTW! :D A no i jeszcze Quick pack? (koszt wejścia do inventory=2AP), Quick Finger i jeszcze kilka innych ciekawych perków. Broni też mnóstwo miałem, ale Alien Blaster wymiatał i tak najlepiej :mrgreen:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Toć fallout 2 to staroć D:

Amarant_89, o quick finger,dokładnie D: !

Alien blastera nigdy nie znalazłem, z energetic weap zawsze miałem turbloplasme,pulse rifle & pistol,starczyło zwykle D:

Quick pack też oczywiście się brało D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.