Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, był WOW, było Anarchy Online, Diablo 1 i 2, Borderlands 2 w ostatnim czasie... No i wbijanie 40 lvl doświadczenia w Fallout 2 - ale to schodziło :mrgreen:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, po takiej sesji to miałem ładnie sprany beret :shock::lol:

DwaGuziki, więc teraz wiesz dlaczego nigdy nie grałem solo w F2 :lol:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, był WOW, było Anarchy Online, Diablo 1 i 2, Borderlands 2 w ostatnim czasie... No i wbijanie 40 lvl doświadczenia w Fallout 2 - ale to schodziło :mrgreen:

Po kij aż 40? osobiście ostatnio dograłem do 35,i tak wystarczyło aż za bardzo by skopać dupe frankowi horriganowi D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kij aż 40? osobiście ostatnio dograłem do 35,i tak wystarczyło aż za bardzo by skopać dupe frankowi horriganowi D:

:hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, build,skille,preferowane bronie D: ?

Aranjani, do garów.

-- 18 maja 2014, 21:12 --

Davin, coś tam wiem,ale zwykle nudne f chuj

:mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, kiepski ze mnie akrobata.

Ale serio,gadu gadu,a tam gary czekają D:...

Davin, ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Napewno INT na maxa, potem AGL i END - nie pamiętam jedynie ile w co i kiedy. Traits'y to były chyba One Hander i Kamikadze. Skille pakowałem w Small Gun'y, Throwing i Science. Reszta to Doctor, First aid i jakiś drobiazg. Dodatkowo brałem Perki na zmniejszenie kosztu strzału, Action Boy'a, Life Giver'a i kilka innych. Po całym tym cyrku, zaopatrywałem się w Gauss pistol (koszt strzału 2 AP) i ciskałem granaty plazmowe. To tak w skrócie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.