Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, oj tam zaraz gimbazjonowe :P Eksperymentalne terapie rodem z hyperreala :D

Podjąłem się 2 tygodniowego challenge'u polegającego na nic nie chlaniu i nic nie ćpaniu przy jednoczesnym wpierdalaniu niewielkich dawek DXM (SRI, antagonizm nAChr i NMDA, sensetyzacja receptorów dopaminowych) :D Może coś z tego będzie ... :P Chociaż już pierwszego dnia mam ochotę wyskoczyć z okna - ch*j z tym że mieszkam na parterze :D

Ale mam motywację ;) Liczę, że jak nie będę ostatnim degeneratem, to Aranjani szybciej mnie pokocha :D Jak w piosence Dżemu - Whisky: "Chciałem kiedyś zmądrzeć, po ich stronie być ..." xD

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, myślę że ki ch... :mrgreen:

DwaGuziki, bry :)

-- 02 maja 2014, 16:29 --

Nihil6, pomarzyć wolno każdemu... w cuda wierzyć też 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Czyli zbiorowiska randomowych ćpunów których nie stać na losowe dragi,więc wpierdalają tabletki na kaszel?

Aranjani, possibru

I tak spłoniemy

DwaGuziki, ty szykuj papióry,nima że zapomniałem D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, cierpliwości ? Ni uja

Ale możemy pomęczyć Guziki by polazły złożyć papióry na studia we wtorek

(tak,sprzedałem ją za nic)

Nihil6, czyli i tak biedne,troche znające chemie ćpuny D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, a ja od siebie powiem Ci Guzik - pie*dol te całe studia, w doma siedź i smaczne obiady gotuj, bo wbre obiegowej opini to właśnie to ma "prawdziwą" wartość, a nie będziesz już i tak zawyżone do granic rozsądku statystyki studentów zawyżać :D Nigdy nie rozumiałem tego parcia na wykształcenie :P Może to dlatego skończyłem tak, jak żem śkończył ? :D

-- 02 maja 2014, 15:44 --

Aranjani, Wilkor, co Ci ?! :P

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.