Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Pani admin cmychnęła...kurfa mać.

nie ujdzie ci to na sucho,dojado cie jeszcze.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Łobuzy!

tumblr_inline_n3vln0XJgt1ru5dqv.gif

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, :D ale fajny ptaszor :D

A ja siedzę, patrzę w świadectwo maturalne i zaczynam się modlić .. od wtorku można papiery składać :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, cześć :D

DwaGuziki, wybierasz się na studia? :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, studia...przez jakieś tam plany,przypomniałaś mi że jestem loserem bez ambicji D: dopsz czasem poczuć grot rzeczywistości dewastujący czache i sprowadzający na ziemie D:

a we wtorek good luck

Little Red Fox, so nowego?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, też bym chciała i namawiają mnie żebym robiła magistra (bo mam tylko licencjata) :D

Kestrel, urlopuję sobie i leniuchuję :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, dopsz,lebrowanie zawsze spoko

DwaGuziki, teraz to już idziesz,czy nie chcesz czy chcesz,tron loosera zajmuje ja,paszoł we wtorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.