Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Włodarz zastosował sekretną technikę wpierdulu?

Co do dupaki,4k plnów czy 3k i można uwiązać sobie i dzieci z tego nie bydzie :> .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a po co uwiązywać? przecież zawsze komuś sie może zachcieć mieć a wtedy juz po ptokach

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Zabieg można cofnąć,poza tym pozostaje in vitro i inne pierdoły.

Więc jako tako można sobie zabezpieczyć możliwość posiadania potomstwa.

Chyba że ktoś łyka te religijne bzdury w tym temacie i temu to wyklucza,to oh well,już jego problem D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, cellulit jest w dużej mierze dziedziczny , ale nie zawsze , hmm próbowałaś coś z nim zrobić ?

moge Ci polecić , kremy antycellulitowe zawierający , kawę , bluszcz , centella asiatica .. owijanie w folię , bańki chińskie , enedermologie , albo jazda na rowerku , dużo wody niegazowanej

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, mam jakis specyfik, ale brak mi mobilizacji i systematycznosci. Tez mysle, ze to sprawa dziedziczna, a do tego jako nastolatka bardzo szybko schudlam (10kg w ciagu 2 miesiecy), a potem przytylam. Do tego pieprzone rozstepy. Wygladam jak stara baba :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie,rodziciele się zajmują.

A mały rusek drze sie jak stare gacie często D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, mialam wtedy problemy w szkole sredniej i stres sie do tego przyczynil i nie jadlam nic z nerwow i schudlam :P Ooooj jak super bylo, gdy wazylam 49kg, a teraz.... masakra ;( Ostatnio widzialam reklame Bio Oil niby na blizny i rozstepy i ciekawa jestem czy by to dobre bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, Brata.

kupmitrumne, Tak,nieślubny bękart z moją chorą jaźnią,mój umysł jest tak popierdolony że materializuje nowe byty.

Aranjani, good idea!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testuje awatar. Jego pochodzenie to tapeta z Windowsa 98. Także o wartości historycznej.

Mnie dzieci wkurzają, bo są pobudzone ruchowo, zaraz się nudzą, no i im zazdroszczę beztroskiego życia na koszt innych.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ok,jakby co go przemycę,ojciec sprzeda za tanią wódkę.

poleci gówniorz do przydrożnego rowu i fajrancicho

Variable, Jak śpi :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.