Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, straszne

przestanę być ateistą i pójdę na klęczkach do Częstochowy w pokutnym worku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

421391.jpeg&size=600x564

W sumie już nastąpiła.

Teraz moi towarzysze,miotajcie,niech wszelkie rodzaje gówna - szampańskie,twarde,płynne,meksykańskie,kłoda,kulowe,niech lata,niech NASTĄPI ERA BRĄZU

laugh.gif

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro wykończonemu przeszkadzaja ankiety to jego sprawa. Po co sie do niego o to czepiacie? Osobiscie sadze, ze tez jest troche ich zbyt duzo, aczkolwiek w niektorych zaglosuje.

ale tu chodzi w jaki sposób na nie reaguje. Nie widzisz niczego niestosownego w tym co robi?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, a tak pamiętam Cię w wątku rottena ostatnio :lol: Dziękuje to tyle w temacie ;)

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, tyle, ze ja gadalem z sensem. Nie moja wina, ze odebraliscie to jako atak, ze chcialem, zeby zrobil cos ze swoim zyciem. Takie pytanie: czemu jestes taka jego wierna obronczynia?

ja pierdziele nastepny hahaha.gif

Aranjani, no sorry ale sama widzisz no :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, tyle, ze ja gadalem z sensem. Nie moja wina, ze odebraliscie to jako atak, ze chcialem, zeby zrobil cos ze swoim zyciem. Takie pytanie: czemu jestes taka jego wierna obronczynia?

ja pierdziele nastepny hahaha.gif

Aranjani, no sorry ale sama widzisz no :lol:

Aranjani wybacz mi ale widzisz no khaleesi musi mieć ostatnie zdanie zawsze

kupię Ci francuski szampan i kwiaty i przyjdę do Cibie z przeprosinami :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gównoburze,spam,bezsensowne posty (czyli spam), chuj wie co jeszcze.

Jestem w piekle,czy tak wygląda niebo dla wariatów? :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluje pogawędki z sensem :mrgreen: czasami warto z kims inteligentnym pogadac :mrgreen:

A od Rottena to trzy kroki w bok :D

(tak kolejna obronczyni:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobrali sie nie? :lol:

masz coś do związku dwóch facetów to wolny kraj :!::P:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.