Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, to teraz se winna znaleźć jakiego konkretnego kaukaza,rottweilera,bernardyna,psiego chłopa jak dąb :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Oj tam..też się psicy coś od życi(a) należy, i tam zaraz dzieci...może o antykoncepcje zadbają :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, makabra ten trener. ja mogę też popisac za darmo jak ktoś chce :lol:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ale jak nie pomagam,wibrówa odpada :lol:,kawalera rodzaju kaukazkiego na stanie posiadam (nie full rasówa),młody,zdrowy,niezużyty :lol:

głupi jak but i równie pocieszny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Wam; jak mija wieczor ? Ja dziś się przepisałam do nowej szkoły,niestety będę mieć miesiąc zaległości..ide w środe...strasznie się boję...odrzucenia przez grupę,że nikt mi nie da notatek...

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, Myślę że nie ma się co martwić z góry,nie wszyscy ludzie święci,ale też nie wszyscy ku..wy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.