Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, nie martw się, też dziś długo pospałam... zapomniałam budzika nastawić :roll:

Kestrel, tak, ale jak się ma gość to wypada ogarnąć :(

-- 25 mar 2013, 14:52 --

Calineczka1990, też wczoraj mialam 3 pizze, niestety zamówione... domowe lepsze :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dziś też później niż zwykle wstałam, bo o 9:oo :P

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja każdą pizzę lubię :lol:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, hah! Kolejna wada posiadania znajomych itp :lol:

MamSwojePoglady, zazdroszczę odrobinę,wolałbym przespać tą gównoburzę która przez łeb mi się przewinęła dziś.

fozzie, co racja to racja,rzecz estetyki wszystko,każdy według siebie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, chciałabym wstać o 9, a wstalam o 12 :? spałam 12 godzin jak zabita :lol:

MamSwojePoglady, w sumie racja :yeah: tylko probuję się przestawić na wczesniejsze zasypianie i wstawanie... i jak narazie wcześnie chodzę spać i późno wstaję :roll:

Kestrel, znajomych i rodziny :(:D (a w sumie glownie rodziny, bo znajomych mam jak na lekarstwo, ale żyjemy tak blisko, że spokojnie mogę ich przyjmować w bałanie i dresach 8) )

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wysadź zatem rodzine,lbo nafaszeruj ciasteczka jadem płaszczki - szybko i wygodnie,poleciłbym płaszczke,mniej sprzątania

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, cześć, co taki zadowolony? :P

Kestrel, hahahahaha :D matka by mnie rozwaliła za to :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wysadź zatem rodzine,lbo nafaszeruj ciasteczka jadem płaszczki - szybko i wygodnie,poleciłbym płaszczke,mniej sprzątania

nająć ninję :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

-- 25 mar 2013, 16:13 --

zmienny a po co ci to? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, chcialbym sie czyms zrelaksowac i obejrzec moje ulubione filmy w takim stanie wlasnie. :pirate:

tam widzialem bardzo naukowo sie udzielales w tematach o trawce, moze cos podpowiesz? 8)

Saraid, witam, podejrzewam, ze to przez ten brak snu. :bezradny:

a co do pytania, brakuje mi odrobina relaksu, oderwania od rutyny. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, są inne sposoby na zrelaksowanie się :nono:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, używki to niezbyt dobry i zdrowy pomysł :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, musi mieć mocny organizm,jak jeden z najsilniejszych jadów na świecie jej nic nie zrobi :shock:

luk_dig, to ciekawe by było :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny musiałby ci lekarz stwierdzić że potrzebujesz i nie nadużyjesz środka

był syntetyczny środek na rynku ale na odchudzanie

teraz jest jakiś syntetyczny kannabinoid co w nazwie same cyferki ma bo to nowość jakaś

na lęk ponoć ale czy jest na rynku?

Endogenne kannabinoidy (te co wytwarza sam człowiek) można wywołać ich wyrzut ćwiczeniami fizycznymi :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, nie o takie cos mi chodzilo, ja troche inna rutyna ;) hobby jest i wlasnie chcialem wprowadzic troche swiezosci w te hobby, by dostarczylo mi troche innych doznan, nie tych co codziennie, czuje, ze umysl mi skostnial, zrobil sie taki sztywny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.