Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, spytaj kontinuum czasoprzestrzennego,nie wiem :D

Ja tam mam niestety skłonności do poddawania się, i potem "moralniaka"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, spytaj kontinuum czasoprzestrzennego,nie wiem :D

Ja tam mam niestety skłonności do poddawania się, i potem "moralniaka"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a nie powinieneś! Nie wiem, jaki jesteś w realnym, codziennym współżyciu, ale pod sufitem ewidentnie masz równo. Powiedziałabym, że gładź perfekcyjna ;)

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a nie powinieneś! Nie wiem, jaki jesteś w realnym, codziennym współżyciu, ale pod sufitem ewidentnie masz równo. Powiedziałabym, że gładź perfekcyjna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, spoko, na pewno niczego nie złapałes od tego żula, to nie takie proste.

omeeena, chyba dobrze że Saiga jest młody, do tego miły i inteligentny ? ;) jak mówi przysłowie: lepiej byc młodym, zdrowym i bogatym niz starym, biednym i chorym :P

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, spoko, na pewno niczego nie złapałes od tego żula, to nie takie proste.

omeeena, chyba dobrze że Saiga jest młody, do tego miły i inteligentny ? ;) jak mówi przysłowie: lepiej byc młodym, zdrowym i bogatym niz starym, biednym i chorym :P

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, a czy ja mówię, że nie? Tylko jakby był starszy, już ja bym mu wybiła z głowy te wszystkie niepewności i samokrytykę.

tak, to mogę Mu tylko po matczynemu przyłożyć ścierką bez łeb ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, a czy ja mówię, że nie? Tylko jakby był starszy, już ja bym mu wybiła z głowy te wszystkie niepewności i samokrytykę.

tak, to mogę Mu tylko po matczynemu przyłożyć ścierką bez łeb ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, w życiu codziennym? Niezaradny,leń,nietrzymanie porządku (oczywiście bez skrajności)niecierpliwy,słabe nerwy,czasem sadze bzdury,ogólnie ciężki,wręcz wydaje mi się niemożliwy do zniesienia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, w życiu codziennym? Niezaradny,leń,nietrzymanie porządku (oczywiście bez skrajności)niecierpliwy,słabe nerwy,czasem sadze bzdury,ogólnie ciężki,wręcz wydaje mi się niemożliwy do zniesienia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.