Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzątanie to syzyfowa praca,ledwo co skończę,zaraz następny chlew :hide:

Poza tym witam pod wieczór,miałem trochę zabiegane półtora godziny :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzątanie to syzyfowa praca,ledwo co skończę,zaraz następny chlew :hide:

Poza tym witam pod wieczór,miałem trochę zabiegane półtora godziny :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety co wy macie z tą wiosną... :mrgreen: u mnie w robocie też przypominają zombie,które nie mają dostępu do światła słonecznego...

Jak już depresja,i bycie zombie - to pełnosezonowo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety co wy macie z tą wiosną... :mrgreen: u mnie w robocie też przypominają zombie,które nie mają dostępu do światła słonecznego...

Jak już depresja,i bycie zombie - to pełnosezonowo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy po prostu bez światła słonecznego gorzej funkcjonują. w tym roku to wybitnie źle przez to przechodzę. :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy po prostu bez światła słonecznego gorzej funkcjonują. w tym roku to wybitnie źle przez to przechodzę. :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Czyli? nie istnienia,upadku naszej nędznej rasy? czy zagłady planety?

ProstaNazwa, Dziewczyno,ja i zmiany...to tak jakby zestawić tankowiec i wyrzutnie rakiet SCUD.... :mrgreen::roll:

Snejana, Możliwe.

Ale pocieszcie się,wy nie funkcjonujecie tylko pare tygodni w roku zatem,mi pisane jest pozytywno/realistyczne funkcjonowanie,pare tygodni w roku tylko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Czyli? nie istnienia,upadku naszej nędznej rasy? czy zagłady planety?

ProstaNazwa, Dziewczyno,ja i zmiany...to tak jakby zestawić tankowiec i wyrzutnie rakiet SCUD.... :mrgreen::roll:

Snejana, Możliwe.

Ale pocieszcie się,wy nie funkcjonujecie tylko pare tygodni w roku zatem,mi pisane jest pozytywno/realistyczne funkcjonowanie,pare tygodni w roku tylko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, pare tygodni w roku... od października, listopada do mniej wiecej marca, kwietnia. To jakieś pół roku :shock:

virgo21, i dobrze, ja znowu malutko spałam :?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, pare tygodni w roku... od października, listopada do mniej wiecej marca, kwietnia. To jakieś pół roku :shock:

virgo21, i dobrze, ja znowu malutko spałam :?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.