Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, powinna siostra pomagać bratu a nie :P prosił żeby go pogłaskać , jak już nie będzie chciał , to zacznie warczeć :P

luk_dig, staram się jej to wytłumaczyć :P chyba nie , bo nic nie chce powiedzieć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :roll:

Tomcio Nerwica, to nie jest pomaganie tylko odwalanie za brata roboty :P żeby bratu tylko ręki nie odkryzł.... poplami brat dywan :evil:

-- 13 lut 2013, 19:01 --

nie słuchaj się swojej siostry

on mnie nigdy nie słucha :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 dwóch facetów biegających za jedna piłką... to dopiero rozrywka

a jak , ja mógłbym to oglądać na okrągło :P

Snejana, nie to nie , zrobię sam ... ale jutro :P jak przestaje głaskać lwa na chwilę to zaczyna warczeć , wyślę go do siostry , bo mi się już nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobrze, ale brat się za to pandami zajmie :P one rozwiążą brata problem: zjedzą zeszyty :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jakiś zaniedbany ten lew, umyłby go brat i jakąs fryzure mu zrobił ładną czy co :P a pandy już biegną :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, eno brat mi riposty odbiera, teraz nie mam co powiedzieć :evil::P to chociaż go brat uczesze, chodzi po domu i kłaki gubi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w warkoczykach by mu było ładnie albo w kucykach :mrgreen: po co kupować, wezmę je na plac zabaw :D mam nadzieję, że nie pozjadają żadnych dzieci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.