Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, miałam kotleciki w panierce do kurczaka (pomysł mojej mamy :roll::D) ale Twoje brzmi lepiej ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Oj tam,tyś i duchem i ciałem młoda nadal...nie to co dziady jak ja, co mają 19 a zachowują się jakby mieli 59.. :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ;)

anonus, się nie podlizuj :yeah:

Własnie stwierdziłam, że Bóg, stwórca czy cokolwiek (nie obrażając niczyich przekonan) co miało wpływ na nas, tzn na ludzi, co nas stworzyło wiedziało co robi jesli chodzi o kwestie rodzenia dzieci. Wiem, że kobieta w ciązy jest marudna... ale wyobrażacie sobie faceta w ciąży?! To dopiero byłoby marudzenie ! Oni bez tego sa marudni... a wtedy... no nic tylko trza by było się wyprowadzic, skoczyc z mostu czy nie wiem co innego :yeah::mrgreen:

-- 17 sty 2013, 21:05 --

Saiga, Dziekuje za komplement :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Oj tam co ty od nas chcesz i marudzenia :P

W ramach solidarności mogę wyłupić sobie jedno oko i posłać pocztą,marudzenie będzie uzasadnione.

Deal :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja się nie podlizuję, mówię prawdę, i tylko prawdę =) .

Co do marudztwa-polemizowałbym. Ja stawiam, że to wy, kobietki, jesteście bardziej marudne :P . Te wasze foszki itepe :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie no nie konkretnie na Was oparłam swoja teorię :mrgreen: Dzisiaj oparłam ja na moim mężczyźnie :mrgreen: Haha niezłą minę miał jak mu tak zaczełam filozofować :yeah:

nie no bez jaj... oko Ci się jeszcze przyda, więc dziekuje :D (ale doceniam ;) )

-- 17 sty 2013, 21:12 --

anonus, :D

haha... no Wy (faceci) tak własnie myslicie... a prawda jest zupełnie inna... ale z tego błędu akurat trudno Was wyprowadzic, a polemika na ten temat zazwyczaj nie daje żadnego rezultatu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ładnie to tak uderzać w "męską ambicje" :P

Ale przyznaj,te wszystkie opowieści o fochach z byle powodu znikąd się nie wzięły :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ;)

W Waszym przypadku na pewno nie znikąd:P

A tak serio... zależy jakie to są fochy... bo są kobiety obrażalskie (nie generalizuje... mężczyźni tez) ale czasami te fochy kobiet to taki rodzaj kokieterii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AAAA wszystko to takie pokręcone...

Już prościej starać się o zaakceptowanie wniosku członkostwa w FORMOZIE :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Tak, na pewno najbardziej pokręcone misje i rozkazy są 10x prostsze niż kobiety.

CO ja mówię,1000X :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, chciałam coś napisać po prostu, ale nic inteligentnego mi nie przyszło do głowy :P

virgo21, :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Oj tam,lepiej bez zeza niż z zezem :mrgreen:

-- 17 sty 2013, 21:58 --

Snejana, umyj gary :mrgreen: (toć wystarczyło nadać mi od szowinistycznych chujów i by było )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o tej porze myć gary? :P ale to mialo byc cos inteligentnego btw :P

virgo21, no ja też inteligentnymi wypowiedziami nie grzeszę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.