Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, ehh :/ współczuje z powodu reki, ale będzie dobrze, wrócisz na treningi i położysz wszystkich na łopatki! Nie dołuj się.

Bianka78, jakie "bry"? u mnie 9 stopni 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, zeby podrywac to musze wyleczyc nerwice (jazdy nt. homoseksualizmu). Chyba, ze sama jakas sama by mnie podrywala..

-- 12 lut 2013, 15:41 --

Bianka78, Rispolept. Niezle mnie zmulil wczoraj xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, cześć, jak dzień mija? ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zmykam na angielski, całkiem pozytywny dzień, liczę że dobry humor utrzyma się jak najdłużej :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, czytałam kiedyś artykuł o narastaniu zjawiska bezzasadnego faszerowania młodzieży psychotropami. Szkoda gadać...

Ale nie chcę Cie zniechęcać, lekarz to lekarz, pewnie z czegoś to wynikało, że zaordynował właśnie ten lek. Będę trzymać kciuki za sukces :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, z poczatku nic nie mowila o tym leku jak bylem na wizycie, potem dopiero zadzwonila za pare dni, ze konsultowala sie ze srodowiskiem psychiatrow czy cos tam i ze moze mi zaproponowac ten lek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.