Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, W tej kwestii milczę - sam nie mam prawa jazdy, i raczej mieć nie będę,więc z kultury - cisza :P

Calineczka1990, Dobranoc.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Szowinizm szowinizmem,ale godność trzeba mieć ;)

To tak jakbym tobie zaczął prawić morały o taekwondo a bym był po 1 treningu :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o dobry tok myslenia 8)i tak nie skocze :why:

-- 10 lut 2013, 22:33 --

Saiga, :great:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, znaczy wiesz. Ja tam bezpodstawnie nie krytykuje, bo nieraz jak jade i widze z miejsca pasazera jak wiekszosc Pan (przynajmniej w Olsztynie) jezdzi, to szlag trafia, serio :P . Dzis np. jechalismy z tata to jechala taka kobieta co nie dosc, ze jechala wolno to nagle hamowala. Chyba sie prosila o to, zeby jej w dupsko wjechac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, zaczekaj aż zaczniesz sam jeździć wtedy dopiero ocenisz czy to tak łatwo jest :P

virgo21, no nic no :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie panie,to nie znaczy że kończę z szowinistycznymi żartami :mrgreen: !

Po prostu mam zasadę,że nie krytykuje,jeśli o czymś nie mam pojęcia :P

anonus, Owszem,jeden jeździ tak a nie inaczej - jestem zdania że jeśli ktoś wie że kiepsko jeździ/stwarza zagrożenie na drodze - niech zostawi kierownice w spokoju,ale na te pytania każdy musi sobie odpowiedzieć indywidualnie przed samym sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie no jakbyś tak komplenie skończył to by nuda znów była :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ja sam nie krytykuje z pozycji kierowcy (moze okaze sie, ze bede fatalnym, a moze nie), tylko z pozycji obserwatora, pasazera, a duzo jezdze i widzialem rozne rzeczy ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i z tym brakiem krytyki bez przesady - jak ktoś ciśnie 160 pod prąd - to też wg mnie jest to idiotyzmem i pare k*rw poleci lub czegoś tego typu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak jedzie na czolowe albo na zakrecie lub pod gore to tak, ale jak droga pusta, prosta a wszyscy sie slamazarza, to mozna przycisnac i powyprzedzac flegmatykow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Dobrze wiesz że chodzi mi o sytuacje oszołomów które ryzykują życie własne i innych by zaoszczędzić pare sekund na drodze :P

(co do ava - tak maski to nie mój klimat jednak :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.