Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Musiało mieć dziewcze w głowie nie tak jak trzeba,albo raczej brak kultury

pewnie jakaś gimbusiara o zawyżonym mniemaniu o sobie :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie pokazalbym jej dupe (nieraz tak robilem), ale miejsce publiczne to nie wypada :P . Co do tego, czy jest gimbusiara-mozliwe, ale mogla byc po prostu pijana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, ale jakbyśmy tu dla siebie byli niemili to by się z celem mijało, bo jak życie daje w dupe to po co jeszcze sobie utrudniać :P

-- 09 lut 2013, 22:54 --

kapseicyna, wiem właśnie, bardzo miły :) chyba że zacznę mówić o zaletach j. angielskiego :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, dziewczyna z gimnazjum, taki raczej zarozumiały, rozpieszczony typ :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos cos wspominal o tym, ze nie mam parszywej mordy. No moze ok, ale to by oznaczalo, ze w konkursie na mistera byla mocna konkurencja, skoro bylem przedostatni ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, Teoretycznie osoba w gimnazjum 13-15 lat

Tak naprawdę,oznacza niedojrzałego gówniarza/gówniare - wiele przykładów to dzisiejsza młodzież...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a pokazywanie dupy nie jest dobrym pomyslem. Badz dzentelmenem, kiedy jakas pokaze ci wspomniany "srodek" usmiechnij sie ladnie i pomachaj dlonia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a Ty znowu o tym konkursie na mistera! normalnie mam wrażenie, że się dopraszasz komplementów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie zaczynaj :evil:

anonus, konkurencje miales mocna, bo duzo urzytkownikow bylo modelami, ale po depresji upadli, wec sie nie przejmuj. Sam widzisz, dziewczyny po prostu szaleja na Twoj widok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, odpowiedzialem jej tym samym ;p . Moze i jestem dzentelmenem, ale sa pewne granice i czasem na chamstwo trzeba odpowiedziec chamstwem ;) .

Snejana, szczerze-jestem troche niedowartosciowany a moja samoocena kuleje ;)

hasacz, to co, mialem wybiec z kfc z longerem w reku i zapytac, czy sie ze mna przespi? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.