Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, kiedy ja chce sie przestawic, zeby zasypiać najpózniej o 12, czy 1... ale narazie wychodzi na to, że w ogóle nie zasypiam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, znajdź robote - to chyba najszybszy sposób by się przestawić,koniec końców wstawać trzeba wtedy

Przynajmniej u mnie działało,gdy musiałem wstać o jakiejś godzinie

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, oszukuj się zbożową :P

kapseicyna, ależ leci do Ciebie :P nie widziałam, dobry film?

-- 09 lut 2013, 22:09 --

Saiga, szukom roboty, szukom :P

btw. u mnie nie działa... jak mam wstac o 5 i zasne powiedzmy o 2 to wstaję dosłownie martwa i obiecuję sobie, ze ledwo przyjdę do domu to ide spac przychodze i co? sytuacja sie powatarza zasypiam o 3 :roll: wtf is wrong with me :bezradny:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mam podobnie - wstaje dzień przed robotą - nieprzytomny,półżywy - postanowienie - pójde wcześniej spać

Przychodzi co do czego - chora godzina snu :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, najgorsze tak się położyć spać i leżeć pare godzin... człowiek zaczyna za dużo myśleć i w koncu i nie dość, ze sie wstaje niewyspanym to jeszcze zdołowanym :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, :lol: a ktoś tu mówił, ze koniec z żartami i podrywami :P a włoskie kino to dla mnie trochę obcy grunt, już wolę francuskie, mimo że bywają nudne :P

-- 09 lut 2013, 22:18 --

anonus, co jadłeś? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, czym się charakteryzuje francuski wygląd? :D

Saiga, przeje... bane :P

niecierpliwy, zazdroszcze Ci. Chociaż epizod wczesnego budzenia się też przerabiałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, no chyba że możesz :P

gorąca francuska, :lol: weźcie przestancie mnie tu peszyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, 2 b-smarty z longerem i duzymi frytkami ;) .

Mialem jeszcze ciekawa akcje. Siedze, gadam z kumplem, patrze przez szybe-ida 3 fajne laski. Nagle jedna z nich patrzy na mnie, cos mowi do kolezanek i pokazuje mi faka. Odpowiedzialem oczywiscie tym samym. :P

Ogolnie dochodze do wniosku, ze moze nie mam tak parszywej mordy skoro niektore calkiem ladne laski patrzyly sie na mnie dluzej w trakcie mojego pobytu na miescie ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Pokazywanie "środkowca" bo się na kogoś patrzy?

Musiało mieć dziewcze w głowie nie tak jak trzeba,albo raczej brak kultury..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.