Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, miło :)

Saraid, dzisiaj ludzie z LO organizowali spotkanie po latach, na które nie poszedłem. Nic na silę. :roll: W sumie nie za dobrze wspominam czasy szkoły średniej.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, źle, bo byłem bardzo odizolowany, zawsze sam, miałem wrażenie, że totalnie nie pasowałem do tych ludzi. I po co takie spotkanie ? Nagle wszyscy się kochają i jest fajnie ? Dla mnie to szopka !

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, Saiga, no właśnie. Idę się wykapać i się kładę, fajnie, że tutaj wirtualnie mogę z Wami porozmawiać ! Dzięki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć nowoprzybyłym.

właśnie sobie kawę ja niemądra zrobiłam. :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.