Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, nie bój się :) przyjade tylko na chwilę :mrgreen: wypijemy zimnego drinka i wracam do siebie :yeah:

-- 08 lut 2013, 16:31 --

Snejana, o... bo już myslalam że sie wystraszyłas :D jasne że Ci pomogę... i bedzie basen ja ta lala. I jeszcze se zjeżdżalnię zrobimy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, wystraszyłam? no wiesz co :mrgreen: może jeszcze jaccuzzi zmontujemy, a potem będzie impra nad basenem :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może i ja z łopatą przyjadę :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, o tym samym pomyślałam ale nie chciałam wychodzic przed orkiestrę :mrgreen: ale jak najbardziej jestem za :great: to ja przywioze zebrę dmuchana... mam chyba ja gdzieś jeszcze z dziecinnych czasów :D i będziemy na niej pływac i popijac drinki które będa nam podawane przez przystojnych facetów :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, wbijaj, każde ręce do pomocy się przydadzą :P

Aranjani, to przystojnych facetów też przynieś, bo nie mam :P eh rozmarzyłam się :105: i te drinki to z palemnką oczywiscie :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, Ty będziesz miał niedaleko ;) jak bedziesz grzeczny zgarne Cię po drodze :mrgreen:

kapseicyna, ja nie mam nic przeciwko:) ale to nie mój ogródek :yeah:

Snejana, cosik wykombinujemy :mrgreen: widzisz... sami się zgłaszają :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no to szykuje się impra z basenem i przystojnymi panami :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, juz się doczekac nie moge :yeah: wiesz... tak sobie pomyślałam, że jak ci przystojni faceci chcą nam drinki przynosić... to niech oni ten basen wykopią... co my się mamy męczyc :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, właśnie, w końcu są silniejsi od nas :P a drinka już sobie sama mogę zrobić, jeżeli ktoś będzie kopał za mnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, no chyba Cie pogięło... :mrgreen:

Snejana, ale wiesz... grzecznie, bo bez ślubu to tylko drinki :mrgreen:

-- 08 lut 2013, 16:59 --

hasacz, grzeczny chłopczyk :) zabiore Cie wiec ze sobą :mrgreen: mam wygodny bagażnik :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie mieszkam w Myslenicach to gdzie Wy się wybieracie :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.