Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, zobacz, taki bystry men ze mnie. Nie dalem sie nabrac. Powinnas mnie od razu za to brac :P

A propos wieku-kiedys kolezanka dala mi 22 lata opierajac sie na wygladzie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyglądam na 16 :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie to tutaj jakieś dziwne nastroje ostatnio, nie wiem, czy to przez to, że walentynki idą czy co :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsza Noc Kupały :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, jakoś go nigdy nie odczuwam :P

Calineczka1990, o to jest fajne święto, pogańskie takie 8):D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wg mnie komercha az wisi w powietrzu tego dnia. Walentynki to nie swieto tylko biznes, ktory przywedrowal z "wielkiej" Ameryki. To jedna sprawa, a druga jest to, ze chyba powinno sie kochac caly czas a nie tylko w jeden dzien-nie znam sie, ale tak mi sie wydaje.

-- 07 lut 2013, 23:41 --

hasacz, nawet nie probuje czytac, bo po skojarzeniu dochodze do tego, ze to cos zwiazanego z dymaniem xD

-- 07 lut 2013, 23:49 --

Co tak cicho?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, nie to nie ;)

a tak poza ym zbieram podpisy pod petycja o jak najszybsze przyjście wiosny... dzisiaj prawie wypierdzieliłam sie w tym śniegu jak byłam z burami na spacerze :shock::mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, zrobie... ale jak przyłaczysz się do petycji (tak tak nie jestem bezinteresowna ;):mrgreen: )

-- 08 lut 2013, 07:34 --

kapseicyna, no pewnie, dla Ciebie już zrobiona :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.