Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

moja mama ma ocd. Moja ciotka tez i co ciekawe obie maja jaja z zelazkiem. Moja mama przed wyjsciem do pracy potrafi sie kilka razy wrocic i zobaczyc czy wylaczyla z pradu. A ciotka to w ogole masakra. W torebce nosi zelazko :P

-- 07 lut 2013, 20:42 --

Snejana, jutro dzwonie do szpitala i musi mnie zobaczyc psychiatra szpitalny (podobno takie zalecenie nfz)

-- 07 lut 2013, 20:43 --

Snejana, fajnie ze trzymasz kciuki !! Dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, od paru dni mam dobry nastrój...zobaczymy na jak długo,czas pokaże.

Póki co moje "demony" odpuściły i jest Ok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również za Was trzymam kciuki :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, w torebce żelazko nosić :lol: moj ojczym tez ma ocd, wraca się ciągle sprawdzić czy drzwi od domu zamknął :roll: dzień świra :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja drzwi po kilkanaście razy sprawdzam lub stoję kilka minut i je macam z różnych stron, żeby upewnić się na 100% czy są dobrze zamknięte :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a dzięki, i wzajemnie.

anonus, aaa ogarniam..

Snejana, mam nadzieje,lecz podobno nic nie jest wieczne.

Czas pokaże

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a teraz dawajcie coś pożartujmy, bo się poważnie zrobiło :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, gary tak błyszczą, że aż mam ochote coś ugotować :mrgreen:

-- 07 lut 2013, 21:00 --

hasacz, :shock: ciężko opisać cycki :lol:

anonus, nie lubię pączków szczerze powiedziawszy :P ale jak masz jakieś % to wbijam ! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, challenge refused :P

Saiga, a Ty co, kupiłeś ten swój super hiper nóż czy nie?? bo nie ma czym chleba pokroić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, już sama nie wiem, o ktory mi chodzi. byleby wyschnięty chleb dla brata na kanapki pokroił :P:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to pożycz :mrgreen:

anonus, nieletni Ty zamiast za cyckami latać do nauki się weź :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.