Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, jeszcze wiele wspaniałych chwil i rozczarowań cie czeka! Pewnie jeszcze nie raz powiesz "dobrze było być singlem" korzystaj póki jesteś nim :P

-- 07 lut 2013, 13:55 --

Ja uciekam, do usłyszenia w Nocnych!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, aham. Wczoraj sie dowiedzialem, ze moj kumpel, ktorego znam 10 lat, znalazl dziewczyne, a wczesniej jej w ogole nie mial tak jak ja.

kapseicyna, bede forever alone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, aham. Wczoraj sie dowiedzialem, ze moj kumpel, ktorego znam 10 lat, znalazl dziewczyne, a wczesniej jej w ogole nie mial tak jak ja.
anonus, widzisz? dowód na to, że nigdy nie wiesz co się stanie. Potencjalną dziewczynę możesz znaleźć wszędzie- w autobusie/tramwaju, w szkole, na mieście, koncercie czy treningu. Tylko nie możesz siedzieć cały czas w domu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, i tak mu powiedzialem, ze jest pewnie kryptogejem :P . Starzy kumple to zawsze sobie robia mila atmosfere.

Co do tego co mowisz-to nie jest tak, ze sie nie staram. Staram sie, ale spotykam sie z odrzuceniem :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Nie musisz się starać, bądź otwarty na nowe znajomości (zwłaszcza na znajomości z dziewczynami) a wszystko będzie dobrze :P Ja nigdy nie szukałem dziewczyn na siłę, a narzekać nie mogę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, ok :D

Bianka78, zawsze mogę na Was liczyć :D

Saiga, do Was zawsze :D

-- 07 lut 2013, 16:10 --

kapseicyna, e tam kryzys... młody chłopak a wydaje mu się że jest 80letnim starym kawalerem :mrgreen: Niech korzysta z życia bo jak już go jakaś kobieta usidli to dopiero zobaczy jak to jest mieć krótką smycz :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Dokładnie, mówiłem mu, żeby korzystał póki jest singlem, bo nieraz wspomni, jakie to było przyjemnie.

Lece, cześć wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.